Lamicka super, gratulujem!!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Lamicka Skvělý! Užívejte svobody a zdraví, jak to jen jde![]()
Lamicka Výborný!
Můžete se jít postavit do tý fronty na testování ![]()
Mě dnes udělalo radost bezcílné procházení poloprázdnou Prahou, je to zajímavý zážitek. Nicméně!! Velmi doporučuji se před výletem vyčurat, není vůbec jednoduché najít otevřené wc :)
bram to jo, i když dnes už je lidí víc, před 2-3 týdny bylo úplně pusto. Dají se teď udělat skvělý fotky. Ale jinak - je fajn vidět ta místa bez davů, je to úplně jiná zkušenost, ale ten důvod...![]()
Lamicka Super! Ja uz vas uplne vidim, jak courate cely dny po venku:-D
Lamicka To je super ![]()
Damy, diky jeste jednou. ![]()
Aranel to si asi nechame ujit... ![]()
Renusatko mela jen ten prvni a posledni test, jestli to probehlo mezi nevime. Kazdopadne deti byly uplne bez priznaku. Jen jsem si dnes uvedomila, ze synovi se po nejakych 3 letech znovu objevil ekzem na stehnech a pred 4 dny zase uplne zmizel. Jestli to ma souvislost, tezko rict.
bram to jo, i když dnes už je lidí víc, před 2-3 týdny bylo úplně pusto. Dají se teď udělat skvělý fotky. Ale jinak - je fajn vidět ta místa bez davů, je to úplně jiná zkušenost, ale ten důvod...
No v téhle souvislosti mě napadá, že mi vlastně ten dnešní dav na odběrovém místě udělal radost, že Brno ještě nevymřelo.
Protože to prázdný město je divný, divný, divný...
Tulipe já jsem optimista, věřím, že se to zase brzo zalidní :)
Lamicka jak to oslavíte? Viděla bych to na dlooouhou procházku
Oslavili jsme to vyletem :)
Lamicka tak doufam, ze jste si to poradne uzili!
Kokoska bylo to super ![]()
Lamicka Někde jsem četla, že děti můžou mít kožní problémy.
Renusatko v souvislosti s koronavirem? Tak to je zajimave.
Lamicka Paráda!!!![]()
![]()
Lamicka To je bezva! Tak gratuluju a super oslava! ![]()
Renusatko v souvislosti s koronavirem? Tak to je zajimave.
Taky jsem to četla, ale píšou tam, že budou ještě potřeba další studie, aby se zjistilo, zda je mezi těmito příznaky a covid nějaká výraznější spojitost https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/jake-mohou-byt-dalsi-priznaky-nakazy-koronavirem-40320508#utm_content=freshnews&utm_term=koronavirus děti léze na nohou&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.