Lamicka skvelé správy!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vytřídila a vyházela jsem cca 3,5 kg starých výpisů z bank, výplatnic, manuálů, faktur a účtů za telefon, do jedný hromádky dala doktory, do druhý evidenčáky a pracovní smlouvy s přílohami a mám teď místo v bordel skříni! My teď doma jedem 1 kabelka domů, 1 ven, už mám jen asi 3 (a 3 batohy pracovní a dva na sport) a sambo si po Birkením přírůstku kupodivu nevzpomněl , abych vyhodila nějaký boty, já mám tenhle tejden radosti až nad hlavu, tak jsem vyřadila svetry, který jsem nosila ještě na gymplu! Ha, ještě chvilku a můžu si pustit Kondo! Jsem hromadič a strašně sentimentální, ale někdy je k mýmu údivu strašne dobrý se zbavovat těch věcí, který k ničemu nejsou.
Lamicka Super zpráva!
Zu papíry z bank atd jsem taky vytridila na začátku karantény, ale ted tu leží, protože manžel trvá na zkartovani, že to nemůžu jen tak vyhodit do sběru. Co s tím děláš ty?
baltik spálím v krbu, u nás je to naopak, muž pořád tvrdí, ať to vyhodím do popelnici a já bych taky radši tyhle údaje nedávala všanc. Původně jsem myslela, že budu stříhat, ale je toho moc :)
baltik existuje sluzba zkartovani, mamka jako ucetni to vyuzivala dost.
baltik já mám skartovačku asi za 300,- a tak ji s papírama krmím...myslím,ze se to vyplatí a do popelnice bych to neházela
Lamicka a už jsi byla v dmku? ![]()
JankaM si piš! ![]()
Malenge já se na papíry chystám jen co otevřou papírnictví. Potřebuju šanony.
A ještě chci přerovnat botník.
Catherinne otevřou v pondělí? Taky pár věcí potřebujem.
Catherinne Uaaa, botník! Budu dělat, že jsem to neslyšela ![]()
Dala som žiakom z fyziky za úlohu napísať referát o Černobyle, ale s tým, nech skúsia porozmýšľať nad súčasnou situáciou a nad tým, čo sa dialo pred 34 rokmi, teda skôr nejakú úvahu, článok. A to, čo mi posielajú, sú veľmi pekné práce.
Dnes som sa konečne ráno odhodlala dať okruh rýchlej chôdze opačným smerom a prejsť cez uličku so sakurami. Škoda, že už odkvitajú.

Nasnežilo

My dnes na vylete. Hrozne ale fucelo. Radost jsem mela z otevreneho okynka v oblibene hospode na pul cesty, ale dlouho jsme tam nevydrzeli, byla tam docela zima. I cepici jsem chvilema mela!

tv jak se ji polevka s rouskou?![]()
my jedeme na vylet zitra....ja se taaak tesim,ze konecne vypadnem z naseho mesta.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.