tv jak se ji polevka s rouskou?
my jedeme na vylet zitra....ja se taaak tesim,ze konecne vypadnem z naseho mesta.
To je tzv. "na Zemana".
tv jak se ji polevka s rouskou?
my jedeme na vylet zitra....ja se taaak tesim,ze konecne vypadnem z naseho mesta.
To je tzv. "na Zemana".
tv to se nějak zkrz tu roušku cedí?
Jinak výlet závidím, muselo to být fajn.
Taťka měl ve čtvrtek mrtvici. Mamka naštěstí zavolala záchranku okamžitě a ta ho rovnou odvezla na Vinohrady. Vypadalo to hodně špatně, ale včera se zlepšil. Dnes se mu sice rozjel jiný zdravotní problém, zánět, ale jeho stav byl natolik dobrý, že ho z jipky mohli přeložit na internu.
Následky mít bude, k poškození došlo, ale utekl hrobníkovi z lopaty ![]()
Doktoři, sestry, veškerý personál - jste machři!
holka hnědooká
... tak at se stále lepší! Držím pěsti!
holka hnědookáJeště, že mamka byla tak pohotová
. Taťkovi přeji jen zdraví a úspěšnou rekonvalescenci. A ráda slyším, že v nemocnicích fungují dobře, protože poslední dobou čtu samou stížnost.
Dalia Dekuju, dva dny jsem brecela zoufalstvim, dnes uz brecim radosti
Renusatko Dik, fakt jsme jim vsem z celeho srdce vdecni, protoze nam tatku zachranili ![]()
holka hnědooká držím moc palce!
Renusatko Dik, fakt jsme jim vsem z celeho srdce vdecni, protoze nam tatku zachranili
Ať je to lepší a lepší ![]()
holka hnědooká ♥️ to je moc dobrá zpráva
Dekuju. Je to obrovska uleva. Dneska zase jedeme do Prahy a vezeme pro tatku rousky.
Hu, no teda
.
Vcera me nadchla prochazka a zjisteni, ze mame v blizkem okoli pekna zakouti. Naposledy jsem se v tech mistech byla projit pred 25 lety - jen krovi, odpadky, sem tam tulacky pristresek...Ted to tam je krasne ciste, nekdo tam i nasadil nove stromky, parada! Jo a jak jsem tam dlouho nebyla a hledala cestu pro kocar, tak jsem se skoro ztratila a nebyla si jista, kde vlastne vylezu!Takze ja muzu zazivat nevsedni dobrodruzstvi i za humny![]()
holka hnědooká at je brzy dobre!
holka hnědooká držím palce ![]()
holka hnědooká Držte se všichni, rychlá reakce je v tomto případě strašně důležitá, je skvělé, že to maminka zvládla vyhodnotit! Tatínkovi co nejlepší rekonvalescenci!
holka hnědooká no uf, mamka je dobra a drzim palce tatkovi, at se da co nejlip do poradku ![]()
A mně udělalo radost, že se mi povedlo obarvit si vlasy. A vypadám zase normálně, hurá!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.