Včera jsem poprvé v životě viděla v přírodě ledňáčka. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ve vinohradske nemocnici krasne kvetou seriky. Uz tri dny potaji sundavam rousku a cicham a cicham :-)
holka hnědooká Držím palce tatínkovi i tobě s tím dýcháním
!
holka hnědooká že jo, já chodím běhat tak brzy ráno abych mohla bez roušky a čichám a čichám...
Tátovi hodně zdraví

pecka Krasa, kvetoucí sakury jsou nádherné.
tv hezky fotky, jj, dnes byla kosa a vítrvcera krásný výlet na kole.. když jsme zrovna nebyli v lese, tak skrze vesničky a všude všechno nádherně kvetlo
to je úžasná fotka ![]()
Zu mně se líbí jak je východ slunce každý den o 2 minuty dřív :-)
Zu přiznám se, že mě třeba vůbec nenapadlo, že by křepelky mohly někam odlétat, vypadají docela nemotorně a vůbec bych do nich neřekla, že doletí až do severní Afriky, jak jsem se dočetla ![]()
Objednaná na stříhání 11.5. na devátou ráno, miluju svého kadeřníka! ![]()
![]()
Garfie ja taky, proaktivne mi nabídli změnu z toho původního termínu. Nemůžu se dočkat :)
Tulipe Já právě zaspala a ozvala se až po posunutí termínu, takže vlastně dvojtá radost!! ![]()
holka hnědooká všetko dobré ![]()
Zu Díky.![]()
Prvosenky teda už pomalu odkvétají.
@bram Migrující křepelky jsoudocela zábavná představa. Ošlivě je podceňujeme.
Zu Díky za kalendář, ten mi vždycky udělá radost. Miluju rorýsy, ten jejich křik. Loni měli zpoždění, jsem zvědavá, jestli tu letos budou včas
.
Garfie díky za připomenutí, nám termin na 13. Sice v pracovní době, ale ať mi všichni vlezou na záda ![]()
continuity Já mu říkala-hele kdykoli, prizpůsobím se!!! ![]()
Zu Zkontrolovat kazatelny!
Aranel No! Co je zase kazatelna, když je tam zmíněnej i posed?
Zu posed je otevřený, jen taková lavička většinou na stromě, kazatelna je budka se střechou, střílnami. Tam se dá i přespat ;)
Pinot Noir díky! takže já celý život chybně nazývám kazatelny posedem! ale odteď to zase budu šířit mezi neznalý lid ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.