Vilemina Adoruju každého, kdo má trpělivost na poskládání tolika šuplíků
Ale asi mi přijde škoda tím zazdít ty dvířka dole, moc masivní, moc jiné? Ale účelu naprosto rozumím, úložných prostor není nikdy dost. A ten menší obraz ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 právě trochu se to tluče, to cítím taky, ale potřebuju ulozny prostory na různý drobnosti. Ale je to úzká předsíň a dvířka jsou vidět jen při vylezu z koupelny.
Len dík, to je milý![]()
Vilemina cisto, naklizeno, utulno, k vam bych jela relaxovat![]()
tina hlavně žádný kinderbordel ![]()
tina no jo, děti z baráku, žádný vnuci v dohledu. Ovšem pokojicek našich holek kdysi, tam jsem už ani nechodila, to bylo dost hustý. A kupodivu, teď jsou dost pořádný![]()
Pinot Noir no, trochu už jsem se otupila, ale vytáčí mě to furt, neverending story..![]()
Jak jsem si tudle vedle stěžovala na dovolenou & natažené lýtko muže, tak jsem to vymyslela! Je tady půjčovna kol, takže dneska jsme si střihli dvacítku. On na kole, já běžmo. A bylo to super, makačka, protože Jeseníky, ale boží den.
Catherinne to je v kopcích docela zákeřný. Já jak nemůžu běhat, tak jsem taky zkusila dělat doprovod na kole, ale v terénu a v kopcích jsem byla pomalejší než běžec
.
Kde jste? Dcera byla v pondělí na Pradědu na východ slunce - neco jako výzva. No nevím, jestli se k něčemu takovýmu dokopu, ale ty fotky byly boží.
Catherinne to je v kopcích docela zákeřný. Já jak nemůžu běhat, tak jsem taky zkusila dělat doprovod na kole, ale v terénu a v kopcích jsem byla pomalejší než běžec
.
Kde jste? Dcera byla v pondělí na Pradědu na východ slunce - neco jako výzva. No nevím, jestli se k něčemu takovýmu dokopu, ale ty fotky byly boží.
Makara já zvládám východ slunce na konci jedine v případě, že na tom kopci spím,
ale je to nádhera, to jo.
Makara při šlapání ho to nebolí, oproti chůzi do kopce, ale přiznal, že ho úplně odrovnalo, že mi na tom kole do kopce nestačil...že se těšil, jak se mi bude posmívat, že funím a on si jede na nejlehčí převod lážoplážo...no přesně jak píšeš...
Tak to mi udělalo krapet radost, přiznávám, ale čeká mě teď 5 půlmaratonů za 7 týdnů, tak fyzičku ladím o sto šest. A dnes jsem běžela do kopce bez pauzy cca 5 kilometrů. ![]()
Od Pradědu kousek, východ slunce by byla paráda, ale moc to nevidím, máme to ranní nastavení krapet jiný, ale počasí máme nádherný, to jo.
continuity jakoze double vyzva? Spani pod sirakem a vstavani v pet?
Makara no ono se vyspíš, vzbudíš na ten východ slunce a pak se zas zamotas do duchen. Lze i ve stanu, ale ten výhled rovnou z postele má něco do sebe
Jedna vážně stará

Catherine Nevím, jestli jsi to tady už někdy nepopisovala, ale zajímala by mě tvoje cesta k běhání - jak a proč jsi začala vlastně běhat, a hlavně takhle ve velkým... jako půlmaratony a tak. Docela mě to fascinuje.
Catherinne Super řešení, teď jen aby kolo nevyměnil za elektrokolo ![]()
andulka01 :-DDobrý řešení, když bude nejhůř!
continuity jakoze double vyzva? Spani pod sirakem a vstavani v pet?
já se přiznám, že klidně vstanu dřív právě na východ slunce, když spíme někde v horách nebo pod širákem
a večer čekám i na západ, to je taky pěkný :-)
ale znám spoustu lidí, co vstanou doma ráno ve 3 aby byli např na blízké Kleti na východ slunce
andulka01 to tady naštěstí nemají ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.