krásnej!!! To je dobrej dárek :-D
(ta sukně je fakt skvělá)
For je, ze jsem si jeden kasmirovej svetr chtela koupit pred tydnem, ale pak jsem se nejak ulakotila, ze.ho nepotrebuju. takze tohlebyl fskt osud :)
a u nas se male dite naucilo rict r
Gratulujem!!!! (ja to neviem poriadne dodnes...
)
... a co teprve, až se naučí říkat Ř, to budou Vánoce. ![]()
ř mi uz tolik zily netrha, v nejhorsim se odstehuje na Slovensko, tam to vadit nebude :D
cele je to o tom, ze jsem lina a hrozne se mi nechtelo dojizdet nekam na logopedii. ale taky jsem se r naucila az hodne pozde, vim, ze nas na tu logopedii honili, i ve skolce mi rikaji, ze bude se to dite nauci samo do 4-5 let, nebo pak je potreba uz odborna pomoc. tak to rozhodi i matku neresicku jako jsem ja.
to už fungujou tlačítka "new"?
gratuluju ![]()
já se synem chodila na logopedii strašně dlouho, šlapal si na jazyk a neuměl r a ř, fakt jsme se s tím trápili strašně dlouho, pak ho jednou vezu autem a on pořád na zadní sedačce něco brblal a najednou se ozvalo "rrrrrrrr", já měla tak strašnou radost, i po těch letech si na to vzpomínám, jako by to bylo dneska
Krrrrrrrása!
Naše DSD mít vždycky něco extra, takže v necelých čtyřech letech začala říkat ř a r se naučila až později,
Dneska jsem vypila už skoro 2,5 litru tekutin a to nepočítám kafe! U mě neuvěřitelné!
Stáhla jsem si totiž do mobilu aplikaci, která mě hlídá - a je to znát! Pořád buzeruje, zvoní na mě, připomíná.. Jj, takhle se na mě musí ![]()
Já dnes nakoukla na MP a zjistila že Pinot už porodila ![]()
Já až dnes a když jsem se přihlásila a poblahopřála jí, hned jsem slízla pár červených ramínek. Takže abych nebyla OT v tomto vlákně - mám radost, že normální uživatelky se přestěhovaly na Parfumanii :)
já jsem včera poprvé pekla kynuté "honzovy" buchty a docela se mi povedly
takže jsem na sebe děsně hrdá.
aneb blbě se člověku učí péct, když to může jíst leda sám :/ a nemá to kde udat.
Musím to sem aspoň na chvíli dát, prostě musím
Zřítelnice (se svým týmem) právě vyhrála volejbalovej turnaj! Radost mám vlastně zejména z toho, že nezapomínaj ihned informovat bábu ![]()
![]()
![]()
Gratulujem!!!
Ono je to aj o tom, že babička chce vedieť. U nás chce vedieť iba jedna a môj otec mi vyslovene dal najavo, že nechce, aby sme ho tým zahlcovali.
Babička to nechce vědět - babička to vědět musí! ![]()
Krásné! (My těď strávili dva dny po turnajích, kéž bychom to měli komu hlásit.)
Babička to nechce vědět - babička to vědět musí! ![]()
![]()
Proč do sebe liješ tolik tekutin?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.