Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline vanilka
2170 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 09:16

U nás je bílo. Ale nevydrží to, bohužel, odpoledne má být nad nulou a pršet. V noci má zase sněžit a zítra pršet 

Všude kolem prý visí kamiony a plno aut ve škarpách. To je vždycky hrůza, ten první sníh. Teda nevidím problém ve sněhu, ale v těch řídících. Každý rok překvapeni.

Výhled z okna v práci 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 09:40

to už ani inak nemôže byť, aj u nás sú cestári vždy strašne prekvapení, keď v novembri sneží.

Ale ani ja teda tým prípravám na zimu veľmi nedávam, dnes som zistila, že nemám v aute ani škrabku, takže námrazu som zoškrabávala občianskym :-)

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 09:46
Reakce na betsey:

my uz skrabem od pondeli, nastesti na to mam lidi, teda deti:-)) takze v utery jsem prikoupila dalsi dve skrabky pac se mi malem porvali kdo NEbude skrabat;-)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 10:05

musím si urobiť deti :-)

49312 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 10:14
Reakce na betsey:

jj ohromne prakticky:-) akorat nez dorostou do pouzitelne faze trochu to trva;-) obavam se ze rychlejsi a vyrazne levnejsi je poridit si garaz:P

pak si do te garaze daji deti kola motorky a jine kramy a kruh se uzavira:-D

Offline RoSa
10153 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 10:27

Já neškrábu: do PET-flašky doma načepuju vodu a skla poleju  (voda nesmí být teplá, stačí studená z kohoutku)

49312 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 10:47
Reakce na RoSa:

to ale musi byt auto uz trochu rozehraty, nebo byt aspon nad nulou,  jinak to hned zas zmrzne, zkousela jsem:-)

Online dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:32

A to se jako mají silničáři s rachotem vyřítit na 0,1mm vrstvičku, která do oběda (v těch studenějších oblastech) samovolně zmizí?

49312 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 13:39
Reakce na dzizisketa:

behem zimy kolikrat lezi na uplne suche silnici vrstva soli, asi se toho potrebujou zbavit nebo co? dnes to na te vrstvicce slindilo jak na bruslich. posypat by neskodilo, super by byl pisek treba, ale to se u nas myslim nedela:-/

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 14:48

je to jen takovy poprasek a nejedu daleko. kazdopadne nastupem zimy byli silnicari opet prekvapeni:-))

cestári a poľnohospodári sú vždy a zásadne akýmkoľvek vývinom počasia prekvapení

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 15:00

Kupovala jsem dnes v  Benu lékárně- internetovém obchodě- nějakou kosmetiku  Eucerin a vždy mně k uvedené (i tak dobré ceně) po kliknutí na objednávku přibyla sleva navíc 125 Kč . V normální nabídce ta sleva vidět není . Kupovala jsem 3 různé věci zvlášť, takže celk. sleva byla 375 Kč. Ale jen jsem cvičně zkusila  zadat  2 produkty naráz a také se tam načetla 2x.  K tomu mají hodně kamenných lékáren na vyzvednutí zdarma. Tak třeba se to někomu bude hodit.  Co to je za slevu a jak dlouho bude platit, to nevím. 

Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 11:18

mam radost, ze se mi tento tyden podarilo delegovat cast pracovnich zodpovednosti na kolegyni.

Douho jsem se k tomu odhodlavala, protoze mam vetsinou pocit, ze vsechno udelam nejlip sama. Jsem rada, ze jsem se hecla a konecne to rozsekla:)

(doufam, ze za dva tydny nebudu ve stezovacim  pomlouvat kolegyni :D

Offline Šošanah
76 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 11:25
Reakce na barbucha:

Vaše odpověď je taková tajemná... myslela jsem hlavně na hudební Pražské jaro zahajující 12. května :-) Snad nevadí, že s tím ještě otravuji, čtu až zpětně.

Offline wendulka admin
16653 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 12:01
Reakce na barbucha:

Konečně termín, kdy se definitivně zbavím mladého pána, t.j. radostně a oficielně ho předám do laskavé péče jeho děvčete: 12.5.!  

Nestíhám, takže opožděně se taky připojuji s gratulaci. Zritelnice bude nepochybně dokonalá hlavní družička 

Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 12:01
Reakce na vanilka:

provozovatele primestskych vlaku (S-Bahn) v Berline prekvapuje snih taky kazdorocne uplne nepripravene :)))

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 12:50
Reakce na Šošanah:

Na tom není nic tajemnýho. Hudební festival jsem sice na mysli neměla... ten můj povzdech se týkal spíš vzpomínky na "pražské jaro ´68" - že bychom dneska taky potřebovali nějakou tu reformu

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 12:50
Reakce na wendulka:

Dík Vendulko. To víš, že na družičku se těším asi nejvíc ze všeho

Offline Friga
2135 příspěvků moje polička 11. listopadu 2016 18:28
Reakce na Lilly_Ku:

V okoli Helsinek jsou taktez zeleznicari vzdy prekvapeni snehem. Na zacatku tydne snezilo, napadalo asi 20 cm, ale hned zrusili polovinu spoju primestskych vlaku. A zbytek nabira zpozdeni :)

Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 22:10

Offline Lilly_Ku
4531 příspěvků moje polička 14. listopadu 2016 22:12

Dost velkou radost mi udelal kasmirovy svetr, ktery jsem vcera dostala od kamaradky. nehodil se ji, prej uz se ji nelibi vystrihy do vecka :))