já bych řekla tak od 10?Akorát vůbec nevím, kde ji mám. Teď, když jsem se tak zběžně koukala, jsem zahlídla Annu ze Zeleného domu, tu jsem měla taky moc ráda
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Píšou tam, že je vhodná pro čtenáře od dvanácti let. Řekla bych, že to odpovídá. Když jsem ji kdysi četla poprvé, asi jsem taky nerozuměla úplně všemu, ale ani jsem to nepostřehla. Až zpětně, když jsem vloni viděla film, jsem zjistila, že jsem úplně vytěsnila scénu z veřejného domu (nic nevhodného tam nebylo) - jednak jsem si to asi nepředstavila tak barvitě a spojila jsem si to spíš s Oliverem Twistem ;)
Potrefenáhusa Aha, děkuju, tak to já ještě počkám. Nebo si ji půjčím pro sebe :-)
Annu ze Zeleného domu jsem měla taky ráda, pořád ji mám v knihovně.
Do školy jsme měli vypracovat několik úkolů pro udělení zápočtu. Statistiky, řady a sloupce čísel. A já mám ten problém s čísly..
Poprosila jsem kolegu, aby mi ty úkoly udělal. Za ochotu jsem mu přinesla velkou sklenici voňavých sladkých jablečných křížal, které obden manžel krájí a nad kamny suší.
Dnes jsem dostala od kolegy mail. Rozesmála jsem se tak, že se s vámi musím podělit.. ![]()
Ahoj Dadoo,
obracím se na tebe s urgentní prosbou. Mé znalosti statistiky zřejmě nejsou natolik objemné, neb jsem předpokládal, že spotřeba křížal se bude odvíjet lineárně, podle lineární křivky regrese s koeficientem x = 5 křížal denně. Bohužel tento předpoklad byl zcela mylný a musel jsem výše uvedenou hypotézu zamítnout a přijmout novou, že spotřeba křížal rostla řadou nikoliv aritmetickou ale přímo geometrickou s kladným koeficientem q. To mělo za následek stále se zvětšující objem volného prostoru v přinesené sklenici až do doby kdy volný prostor zcela zaplnil objem nádoby.
Nenašla by se někde u tebe ještě jeden takový objem křížal, který jsi donesla J
Děkuji předem a slibuji, že spotřebu křížal omezím na čistě lineární závislost. J
M.
Kolega požádal o navýšení honoráře vskutku originálně ![]()
A zároveň ukázal, že pro vypracování úkolů sis vybrala opravdu dobře.
![]()
![]()
Správná volba, s čísly problém zjevně nemá a navíc je vtipný! :-)
A mě dnes udělala radost nečekaně hříšná snídaně s kamarádkou, kdy jsme si daly deci vína v půl deváté ráno! Původně jsme chtěly vydržet aspoň do deváté, ale vypily jsme kávu zbytečně rychle....
pol deviatej, devat - to uz je asi jedno. ![]()
Tak se natáčí čtvrtý Most, to je dobré, ne? :)
Tak se natáčí čtvrtý Most, to je dobré, ne? :)
To není dobrý, to je super
My závisláci se těšíme už od léta, kdy proběhly první zprávy ![]()
to jsem nezaznamenala, že už... takže super!!!
Já mám Bron ve sledování na fb, takže se taky těším už od léta!!!
A tady rozhovor s režisérem v Respektu
to mam taky radost
A tady rozhovor s režisérem v Respektu
Jenom 8 dílů?! ![]()
No přežít 20 hodinových dílů Zločinu je dost náročné. Člověk se od toho nemůže odtrhnout a každou volnou chvilku tráví u něj... a takto utratíš dvacet! hodin.
u tý 1. série Zločinu mi těch 20. dílů přišlo až moc, ty další série se mi líbily o dost víc, jak byly o něco hutnější
mne taky, ale drzel mě u toho celkem s prehledem lars mikkelsen
jinak souhlas, takovych treba 15 by bylo idealnich. Druhou radu jsem jeste nevidela, ze bych vyuzila, ze jsem nemocna?
to je myslim dobrej plán!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články