Jak se mi nacitala stranka, tak se mi tenhle prispevek zobrazil jen na chvilku, nez to skocilo dolu a ja precetla: "Nechtely byste spat s mym manzelem?" Dost me to zarazilo ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já jsem nedávno dávala pryč věci, které jsem ne rok, ale nikdy neměla na sobě! ![]()
Občas dostanu záchvat jakože voživení šatníku... a už když to doma pověsím do skříně, je mi to jasný
Naštěstí mám dobrý odbytiště v podobě synkovy slečny, ke kontejnerům by se mi šlo těžko - obtížena černým svědomím...
Mám radost, že jsem vyházela věci, které jsem neměla na sobě 6 let! Většinou to byly byznys sukně a šaty, které jsem neměla na sobě od nástupu na mateřskou. Konečně je to pryč. Odkládala jsem to hodně dlouho.
Zpětně sobota
Neuvěřitelný zážitek, byla jsem pozvaná ku příležitosti narozenin do Alcronu.
Ách, už vím co je myšleno pod pojmem gastronomický zážitek, haute cuisine, kvalitní jídlo( a to nejím po restauracích zrovna hotovky za stovku), špičková obsluha, už vím, jak mají skutečně chutnat foie grase.![]()
krásná čookoládovo- ovocná gratulace se svíčkou, prohlídka kuchyně, neuvěřitená obsluha.... opravdu jsem to dlouho celé vstřebávala. Nádhera.....
Děkuji a děkuji a jsem ráda za společnost, která to prožívala se mnou.
( kuchaři jsou opravdu moc milí, hezcí chlapci.... vlastně všichni jsou tam hezcí a milí)
Alcron je spickovy (jidlo, servis), osobne mi dost sedi i ten maly intimni prostor.
Já jsem se krásně rozjedla na dovolené, jenže po návratu mne bacil bacil a chuť se zase ztratila. Takže hlad zaženu dvěma sousty nějaké blbosti a pořádné jídlo šidím. Jakmile je stres, je to samozřejmě horší. Potřebovala bych mít s kým obědvat.
Jé, škoda že nepracuješ někde poblíž. Já zas často nemám s kým jít obědvat a jsem smutná, protože samotnou mě to v restauraci moc nebaví. Já se na oběd obvykle těším už od půl desátý ![]()
Něco vymyslíme.![]()
Ve skutečnosti bych měla začít trochu šetřit a nechodit na obědy do restaurací, už se trochu snažím, ale když je to tak pohodlné! :)
Lesní školky se dostaly do školského rejstříku a budou dostávat příspěvky na provoz stejně jako státní školky. No to je sen!!!
Lesní školky se dostaly do školského rejstříku a budou dostávat příspěvky na provoz stejně jako státní školky. No to je sen!!!
Tak to je vážně super zpráva!
Mně udělal radost objev na Netflixu! Napřed jsem opatrně zkusila pár romantických filmů a pak...
Pak jsem si pustila "An Idiot Abroad" a fakt jsem se pobavila. I když na začátek zrovna Čína, dost drsný místama.
Už se těším na další díl, hned vypadá zítřek radostněji!
Konečně termín, kdy se definitivně zbavím mladého pána, t.j. radostně a oficielně ho předám do laskavé péče jeho děvčete: 12.5.! ![]()
Gratulujem!!!
Díky! Teď už jen vyladit ty drobnosti - outfit pro mě, outfit pro hlavní družičku (=zřítelnici)... takový pěkný starosti prostě ![]()
Outfit pre malú družičku by som chcela vyberať aj ja!!!
Len neviem, koho by sa mi kvôli tomu podarilo oženiť
....
Konečně termín, kdy se definitivně zbavím mladého pána, t.j. radostně a oficielně ho předám do laskavé péče jeho děvčete: 12.5.! ![]()
Super! Tak ať jsou ty starosti kolem co nejpříjemnější. Stojí to za to
.
Gratuluji! Pražské jaro bude letos stát za to :-)
martin letos prijel driv!:-)
(ani nepamatuju kdy u nas v listopadu snezilo)

tak toto by u mňa bolo do Sťažovacieho vlákna! Ale u nás našťastie nesneží, len mrzne
je to jen takovy poprasek a nejedu daleko. kazdopadne nastupem zimy byli silnicari opet prekvapeni:-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články