Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Friga
2135 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 11:44
Reakce na Sweet Potato:

To zní geniálně. Nechtěly byste si psát s mým manželem?

Jak se mi nacitala stranka, tak se mi tenhle prispevek zobrazil jen na chvilku, nez to skocilo dolu a ja precetla: "Nechtely byste spat s mym manzelem?" Dost me to zarazilo 

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 11:58
Reakce na Kokoska:

Já jsem nedávno dávala pryč věci, které jsem ne rok, ale nikdy neměla na sobě!

Občas dostanu záchvat jakože voživení šatníku... a už když to doma pověsím do skříně, je mi to jasný  Naštěstí mám dobrý odbytiště v podobě synkovy slečny, ke kontejnerům by se mi šlo těžko - obtížena černým svědomím...

Offline Lamicka
14183 příspěvků moje polička 04. listopadu 2016 14:14
Reakce na Kokoska:

Mám radost, že jsem vyházela věci, které jsem neměla na sobě 6 let! Většinou to byly byznys sukně a šaty, které jsem neměla na sobě od nástupu na mateřskou. Konečně je to pryč. Odkládala jsem to hodně dlouho. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 07:02
Reakce na náťa66:

Zpětně sobota

Neuvěřitelný zážitek, byla jsem pozvaná ku příležitosti narozenin do Alcronu.

Ách, už vím co je myšleno pod pojmem gastronomický zážitek, haute cuisine, kvalitní jídlo( a to nejím po restauracích zrovna hotovky za stovku), špičková obsluha, už vím, jak mají skutečně chutnat foie grase.

krásná čookoládovo- ovocná gratulace se svíčkou, prohlídka kuchyně, neuvěřitená obsluha.... opravdu jsem to dlouho celé vstřebávala. Nádhera.....

Děkuji a děkuji a jsem ráda za společnost, která to prožívala se mnou.

( kuchaři jsou opravdu moc milí, hezcí chlapci.... vlastně všichni jsou tam hezcí a milí)

Alcron je spickovy (jidlo, servis), osobne mi dost sedi i ten maly intimni prostor. 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 08:44
Reakce na Sweet Potato:

Já jsem se krásně rozjedla na dovolené, jenže po návratu mne bacil bacil a chuť se zase ztratila. Takže hlad zaženu dvěma sousty nějaké blbosti a pořádné jídlo šidím. Jakmile je stres, je to samozřejmě horší. Potřebovala bych mít s kým obědvat.

Jé, škoda že nepracuješ někde poblíž. Já zas často nemám s kým jít obědvat a jsem smutná, protože samotnou mě to v restauraci moc nebaví. Já se na oběd obvykle těším už od půl desátý

Offline Sweet Potato
40295 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 08:48
Reakce na žluťásek:

Něco vymyslíme.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 08:53
Reakce na Sweet Potato:

Ve skutečnosti bych měla začít trochu šetřit a nechodit na obědy do restaurací, už se trochu snažím, ale když je to tak pohodlné! :)

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 05. listopadu 2016 08:57

Lesní školky se dostaly do školského rejstříku a budou dostávat příspěvky na provoz stejně jako státní školky. No to je sen!!!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 20:59
Reakce na žluťásek:

Lesní školky se dostaly do školského rejstříku a budou dostávat příspěvky na provoz stejně jako státní školky. No to je sen!!!

Tak to je vážně super zpráva!

Offline Jehelníček
753 příspěvků moje polička 06. listopadu 2016 21:03

Mně udělal radost objev na Netflixu! Napřed jsem opatrně zkusila pár romantických filmů a pak...

Pak jsem si pustila "An Idiot Abroad" a fakt jsem se pobavila. I když na začátek zrovna Čína, dost drsný místama.

Už se těším na další díl, hned vypadá zítřek radostněji!

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 21:36

Konečně termín, kdy se definitivně zbavím mladého pána, t.j. radostně a oficielně ho předám do laskavé péče jeho děvčete: 12.5.!  

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 22:26
Reakce na barbucha:

Gratulujem!!!

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 23:05
Reakce na slniecko:

Díky! Teď už jen vyladit ty drobnosti - outfit pro mě, outfit pro hlavní družičku (=zřítelnici)... takový pěkný starosti prostě 

Online slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 08. listopadu 2016 23:09

Outfit pre malú družičku by som chcela vyberať aj ja!!!

Len neviem, koho by sa mi kvôli tomu podarilo oženiť ....

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 06:50
Reakce na barbucha:

Konečně termín, kdy se definitivně zbavím mladého pána, t.j. radostně a oficielně ho předám do laskavé péče jeho děvčete: 12.5.!  

Super! Tak ať jsou ty starosti kolem co nejpříjemnější. Stojí to za to .

Offline Šošanah
76 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 08:45
Reakce na barbucha:

Gratuluji! Pražské jaro bude letos stát za to :-)

Online barbucha blogger
35814 příspěvků moje polička 09. listopadu 2016 09:45
Reakce na Šošanah:

V jednom ohledu zcela určitě

Kéž bychom se dočkali změn i na jiných polích...

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 08:50

martin letos prijel driv!:-)

(ani nepamatuju kdy u nas v listopadu snezilo)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 08:56

tak toto by u mňa bolo do Sťažovacieho vlákna! Ale u nás našťastie nesneží, len mrzne

Offline viktorka_od splavu
49312 příspěvků moje polička 10. listopadu 2016 09:14
Reakce na betsey:

je to jen takovy poprasek a nejedu daleko. kazdopadne nastupem zimy byli silnicari opet prekvapeni:-))