:-D
A nechtěl by si Váš manžel psát s tím mým? Přeci jen, klučičí závody...to by mělo větší efekt!
:-D
A nechtěl by si Váš manžel psát s tím mým? Přeci jen, klučičí závody...to by mělo větší efekt!
A s mým? Už ho vidím, ha, ha.
Palahniukowa - nechceš se s dárkem pochlubit? :-)
dnes mám obrovskú radosť z toho, že tak intenzívne svieti slnko.. (v Bratislave). Po tej zmene času a včerajšej celodennej tme som z toho fakt nadšená :)
Zina a Sweet Potato u chlapu mnohem lip funguje pohyb. kdyby vzali i toho myho...:-)
Teoreticky jistě ano. Ale prakticky ho rozpohybovat...Když má navíc ten tlačíček... Na toho mého by nutnost podávání raportu dámě fakt účinkovala. Nechtěl by se shodit. Ale možná by fixloval, no.![]()
Já bych ostatně taky potřebovala někomu předkládat pravidelná hlášení o svém jídle, ale z opačných důvodů.
nechutná ti? mně nejvíc chutná když nemám co na práci:-) a žádný starosti samozřejmě...
můj muž na povely nefunguje, ale kdyby šlo o kamarády tak to jo, resp on s nima opravdu i sportuje, ale chtělo by to častěji. třeba parťáka do posilovny, tu máme prakticky u domu, ale já tam byla dvakrát a on naposled x let zpátky
Já jsem se krásně rozjedla na dovolené, jenže po návratu mne bacil bacil a chuť se zase ztratila. Takže hlad zaženu dvěma sousty nějaké blbosti a pořádné jídlo šidím. Jakmile je stres, je to samozřejmě horší. Potřebovala bych mít s kým obědvat.
njn, to ujídání po trochách je zlo v obou případech:-(
ještě taky spolehlivě přibírám, když začnu snídat. po ránu, když na to teda mám čas, tak mi chutná... a pak už se celej den cpu jak nedovřená:P
Já bohužel ráno potřebu jíst právě vůbec nemám, to se musím nejvíc nutit. Samozřejmě, nedělní snídaně do postele (tak po desáté) by byla něco jiného.
Znáte web http://over40.cz/ ?
.
Já bych měla pocit, že chodím v jednom a tom samém.
no neznám. ale připadá mi to jako ženský časopis na netu. já je moc nemusim
Zásah! To je přesný. ![]()
Taky poslední dobou moc barvama nehýřím, převládá šedá, černá, bílá, tmavě modrá. Ale umět si nechat pár základních vzájemně kombinovatelných kousků a zbytek vyházet, k tomu se nějak nedokážu propracovat. Co kdybych zrovna tohle a tamto ještě potřebovala... A pak mi prostor zabírají věci, které jsem rok neměla na sobě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.