Dalia Ty? Ty jsi dokázala mnohem úžasnější věci. Statečnější holku asi neznám. ![]()
Hodně zdraví, dávej na sebe pozor.
Dalia Ty? Ty jsi dokázala mnohem úžasnější věci. Statečnější holku asi neznám. ![]()
Hodně zdraví, dávej na sebe pozor.
Vcera byl prostě krásnj den. Všechny fotky výše jsou boží, teda Středohoří úplně nej. 
Zu To se nedivím, mám to podobně, máme zahradu samou terasu a skálu a předchozí majitel byl fanatik na jehličnany, máme jich tuny, uschlé jsme zlikvidovali, plus asi 3 další, aby byly jisté kouty zahrady aspoň trochu přístupné. Zbytek tu je s námi, nemám srdce na to likvidovat krásný strom jen proto, že bych chtěla místo něj raději jabloň... a ta alergie mě mrzí, jablka mám moc ráda, chyběla by mi hodně.
Zu ja mela a podle me jeste i mam zkrizenou alergii na jablka, nemuzu vubec goldeny, okamzite me pali cela pusa, ale tim ze jabka miluju, tak jsem prisla na to, ze kdyz snim cerstve utrhle jablko ze stromu, tak v pohode. Ale jak hodinu lezi na misce, tak smolik.
rasaNori zajímavý... mě to právě začalo alergií (brutální ale) na kiwi. A převařený jablka v pohodě, ale odvykla jsem, tak třeba tu a tam si u někoho dám štrůdl, ale nevyhledávám je vůbec.

Zu nabitej tyden![]()
Zu jéé brkoslav, toho jsem ještě nikdy neviděla v přírodě a chtěla bych! ![]()
Zu Už i špaček s brkoslavem si držej distanc![]()
Zu Catherinne a ostatní - krásné fotky, neděle byla fakt kouzelná ... já teď vybírám výlety na místa, kam nikdo moc nechodí, a v podstatě za humny je tak krásně, až mě to dojalo
a dokonce jsem řekla "kam se hrabe Šumava" :-)
Magráta tak my z té Prahy musíme krapet vyjet, ale do hodinky ss najdou tak krásný místa.
1. Běžte do lesa. Přineste si domů pár šišek.
2. Do malého květináče nebo čajové misky dejte trochu hlíny, můžete i mech a ozdobné kamínky.
3. Část šišky zahrabte do hlíny.
3. Každý den pokropte šišku trochou vody, ne moc, aby vám neshnila.
4. Po nějaké době se objeví malý stromek.
5. Blahopřejeme - Právě jste zahájili výrobu kyslíku a také máte doma kousek lesa. ![]()

Dadoo je, to je hezký, odpoledne jdu na šišky!
Dadoo to je roztomilé. Na těch fotkách to vypadá tak hezky, že bych to skoro i vyzkoušela.
Synovec měl loni v létě takové pěstitelské období, tak jsme sbírali a sadili seminka z šišek. Tehdy jsem o tom dost nacetla a ukazalo se, že to zas není taková sranda, dopestovat to v domácích podmínkách.
Krehutka mne se to taky moc líbí, ale bydlím v lese ![]()
Mít malé děti, tak to pěstuju s níma.
Dadoo viděla jsem to na Facebooku a i příspěvky lidí, kteří to zkoušeli, a povedlo se jim to. Funguje to.
Dadoo U nás byly letos tak agilní veverky (rozměj nenažraný), že všechny šišky jsou ostrouhaný jak tužka :-)
andulka01 to bude tuha zima![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.