Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu Page not found![]()
Sweet Potato promin, opraveno
viktorka_od splavu to jsem vcera cetla, dobry. To Bysme a By jste je v psanem projevu do oci bijici, i kdyz v hovoru rikam Bysme taky. A posledni dobou hodne casto slycham podivne slovesne vazby, treba vyvarovat se cemu, (ne)tusit o necem...
Kokoska a taky "diky necemu" ve vyznamech, kde by bylo melo byt "kvuli necemu". Napriklad "diky bakterialni infekci je Jana navzdy slepa"![]()
radost mi udělala včerejší dekorace![]()

711990 Tohle je blbý, ale žádná novinka.
Hodně těch divných slovesných vazeb jsou anglicismy. Včera dcera chtěla, ať si přečtu její esej na literaturu, zarazila jsem se na nějakých podivnostech. Koukla na to "a jó, ono v angličtině..."
Krásné fotky! Chci aspoň jeden volný pěkný den a vyvětrat kolo, nebyli jsme s mužem od jara, nestíháme.
Sweet Potato Včera jsem přečetla jednu zprávu, dnes jdu na další a to je počteníčko. Zuřím a komentáři se to jen hemží. A to likviduju jen ty nejvetší parsárny (pardon). Jsou to fakt těžké texty, ale právě proto by to mělo být aspoň slušně napsané.
711990 a ještě šance a riziko. Šance na nakažení koronavirem stoupá ![]()
žluťásek záleží na úhlu pohledu, například v případě neštovic u dětí je to kolikrát šance, i tady se tuhle někdo ptal, jestli má zaběhnout navštívit nemocného bratrance.
Dadoo viděla jsem to na Facebooku a i příspěvky lidí, kteří to zkoušeli, a povedlo se jim to. Funguje to.
Ja jsem zas videla na fb spoustu prispevku od montessori naminrk o tom ze to je podvod a ze na fotce je jasne videt jak jsou ty vetvicky k sisce pridelane dratky
asi to zkouseli se siskama bez seminek ![]()
moora Myslíš sance nakazit se covidem ve smyslu lepší teď než později? ![]()
711990
( ale take by mi to mozna nenapadlo)
711990 No jo, ale teď ve vlhku jsou zavřené všechny, to houby poznáš.
Sweet Potato a sakra!:)
Dnes máme svátek ![]()
(Chodívali jsme v tenhle den do Lán, ale to sem nepatří)
A ještě je dnes mezinárodní den těstovin! Tak jsem si pustila Down to Earth, díl o dlouhověkých Sardiňanech, živých na uhlohydrátech, a vařím špagety.![]()
Sweet Potato tak ale ty, co se otevřou (= vypadnou z nich semínka), už se znovu nezavřou. Takže to chce fakt najít ty, kde ta semínka jsou.
mnum o těch drátcích jsem taky četla, já je teda na fotkách neidentifikovala, ale lidi psali, že při tvarování bonsají se drátky používají úplně běžně, takže pokud mají růst stromky vzhůru, musí se nějak zafixovat. A právě fotky těch, co to doma zkoušeli, nebyly samozřejmě tak krásné, stromky rostly do všech směrů, nicméně připadalo mi to právě proto reálné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.