viktorka_od splavu jo, klidne, mas to zrejme promyslene.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska kdyby bylo po mém, tak na to vůbec nedojde. nicméně můj hlas jste přehlasovali (myslím tím "vy voliči" obecně, ne tebe nebo někoho konkrétního), takže máme co si zasloužíme
Dnes je mezinárodní den statistiky.
A mezinárodní den stromů.

Sweet Potato mezinárodní den stromů![]()
mam chut jit nejakej obejmout!![]()
Sweet Potato statistiku nemam rada, zvlast posledni dobou. Stromum preju hodne zdravi, at jsou tu s nama a pro nas a at se k nim lidi chovaji s rozumem.
Už jsem tu!

Když jste u těch stromů, jak teď hodně běháme po lesích, je strašné, ale fakt strašné, jak moc se teď kácí stromy. By mě zajímalo jestli kůrovec nebo kšefty a taky jestli se sadí někde malé.
kůrovec a sucho... alespoň co já vím.
Catherinne u nás brutálně kůrovec. A jo, sází se furt, jen ta kalamita byla tady fakt krutá. Je to zvláštní, jak vykácená plocha úplně změní vnímání známý krajiny.
Co vím, tak se nestíhá řešit v lesích sucho a kůrovec. A ano, zalesňuje se. Holt se to bude muset dělat jinak než dřív, ale lesy budou.
Ještě k těm kšeftům. Ta plošná kalamita srazila cenu dřeva, lesníci brečí.
Catherinne Tady dokonce byla na jaře akce, že kdo nemohl do práce, tak mohl jet za nějakou malou sumu do lesa a sázet stromky.
Catherinne
Ještě k těm kšeftům. Ta plošná kalamita srazila cenu dřeva, lesníci brečí.
no ono zalezi na tom jakyho dreva. Drevo na roubenky, podlahy a treba na nabytek naopak kvuli kurovci podrazilo. Protoze drevo ze stromu napadrnych kurovcem oxiduje a ma pak nepeknou sedomodrou barvu. Drevo napadeby kurovcem nikdo moc nechce. Hodne odebirala cina loni. Jsou to starsi infotmace od majitelu lesu a od majitele firmy co stavi roubenky. Letos je to treba jinak. Ale spis ne.
Catherinne U nas se uplne zmenila krajina. Fakt jdu, podivam se pred sebe do dali a kde byly driv stromy je najednou prazdno. Je to hrozne zvlastni a je to tu fakt na vsechny strany jiny.
To jo, ale asi to nebude případ, co zmiňuje Catherinne, že se kácí jak o život.
Nevím úplně, kam s tím, ale někdo tu nedávno projevil zájem o produkty se Star Wars, momentálně je má v nabídce Oriflame. //Jsem dostala toaletní vodu s Yodou, kdo z vás to má!
//

Catherinne Zu Vilemina dynda A to dala vláda těch sedm miliard na kůrovec, jak pravil Babiš - a výsledek nikde... /Okolní lesy bohužel vypadají zrovna tak, jak píše Catherinne.../
Na Vysocine, kam jezdim, je to stejny. Kde jsem byla zvykla na les, neni nic, nebo rezavy uschly stromy. A lesni cesty rozryty od tezby dreva.
Ukazem vam co milujem na jeseni.
Dnes ![]()

Ibaze tie gastany teprve budeme piect
Kokoska my máme od těžařů zničenou i příjezdovou cestu k chatě (taky Vysočina), je to jak tankodrom - naši si teď kvůli tomu kupujou čtyřkolku, aby se tam dostali... jó, měli jsme chatu u lesa... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.