Janulik03 paráda![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
euridike
Jak voní mistr Yoda? Já si ho představuju dost uleželého.
Zu Ďakujem za pripomenutie zmeny času!
Sweet Potato viktorka_od splavu Mistr Yoda voní po borůvkách! ![]()
euridike no vida!![]()
Hurá, jde nám proud
všechno mi tu začalo pískat, tiskárna, počítače, lednice. Ovšem když jsem tedy konečně rozsvítila v kuchyňskem koutu, co ho mám bez okna, tak je tu tý vyteklý vody z ledničky dost. No jo, jdu sčítat škody.
Ať se jen nenadává, udělala mi radost Česká pošta, včera odpoledne jsem rodičům poslala balík a dnes ráno ho dostali!
Jennyfor to budeš potřebovat novou ledničku, za osm hodin z ní nemá téct voda.
Tak Betty no jo, má už léta, možná 20 let stará Gorenje, ale dokud funguje, tak se mi to nechtělo řešit. Jak mám tu kuchyň malou, tak je napasovaná do linky a obestavěná policema na míru, v tý kuchyni je prostor využitej na centimetr, i nad ní je nadstavba.
Chjo, chjo, doufala jsem, že to tu vezmu jednou z gruntu všechno najednou, ale s tátou a současně s prací nemám na celkovou rekonstrukci energii ani čas.
Takže i na vymontování z linky si budu muset někoho najít. A to teď asi nepůjde. Tak jí budu přemlouvat, ať ještě chvíli vydrží.
711990 Úplě jeho rukopis to není, myslím, ale nevím teda, že bychom v Přerově měli podobný talent!
Takže je to zřejmě on, leda by si pěstoval následovatele...
Garfie no taky mi to neprijde jako primo on, ale asi je holt region plny talentovanych policistu![]()
Garfie "vyřešit křeččí problém"![]()
mi udělala radost dnešní procházka se psem![]()
Vilemina tak to se přidám s dnešním během

Catherinne včera to byl nadhernej den![]()
Vilemina u nás bylo taky úžasně ![]()

A jedna už hodně podvečerní s měsícem

Krásně bylo a dnes zase a k tomu hodinu delší den :)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.