Janulik03 To je mile...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dnes som mala krusne chvile. Ked sme koncili kolegyne mi povedali ze pri mojom nastupe cakali damicku ktora ide pracovat z nudy a ze neboli z toho nadsene. Ale ze teda sa mylili a vlastne to bolo take uzasne vyznanie ze som sa rozplakala. Mam krasny koniec roka.
To je moc pěkný! Nakonec v práci trávíme většinu (bdělýho
) času... tak by byla škoda nemít i tam hezký vztahy!
Mně podobnou radost udělal boss - přišel se slavnostně rozloučit a poděkovat za spolupráci, která, cituji: je mu vždy potěšením... přičemž vyjádřil naději, že to spolu potáhneme ještě dlouho (to si teda piš!
).
Taky jsem skoro slzu zamáčkla! Vono není všechno jen o penězích ![]()
barbucha To je hezký! Tak když jste teď očkovaný, potáhnete to na věky věků! Aby to očkování neprotahovalo odchod do důchodu, kdoví co vláda vymyslí!
No to snad ne! Já bych mohla jít do důchodu tenhle rok a boss (o čtyři roky starší) asi taky... ne že bychom se chystali, ale jestli to prodloužej, tak budu hodně nenaložená! To nebyl elixír mládí, ta vakcína ![]()
barbucha az letos, jo? Ty jsi mladice, ja uz jsem duchodkyne 3 roky. Papirove teda, protoze muj "boss" si toho asi jeste nevsiml a divi se, ze uz nechci sedet u stroje 8 a vice hodin denne ![]()
Kokoska Zkus si na bosse postěžovat manželovi
, tedy jestli máte doma nějakou čáru, kde končí boss a začíná manžel.
barbucha az letos, jo? Ty jsi mladice, ja uz jsem duchodkyne 3 roky. Papirove teda, protoze muj "boss" si toho asi jeste nevsiml
Protože na to prostě nevypadáš ![]()
Radost mi udelalo po letech carcassonne. Puvodne jsme koupili, abychom meli program na komorni silvestrovskou seslost, ale da se dobre hrat i ve dvou, zejmena s dostatecnou motivaci k vyhre ![]()
Lilly_Ku Carcassonne miluju, ale muž vůbec. Už se těším, až synové dorostou a budou hrát se mnou.
Evaeva ja jsem prave spolecensky hry ve dvou nikdy nehrala, vzdycky mi prislo, ze na to musi byt vic lidi.
Takze me ted prekvapilo, ze to bylo fakt zabavny.
Krome toho jsme poridili projektor na stenu, a je to teda fakt mnohem lepsi nez koukat na pocitaci.
Celkove v ramci moznosti fakt vydarena vanocni dovolena.
Lilly_Ku jo, ve více lidech to bývá lepší, ale zrovna Carcassonne je ve dvou taky fajn. Vydařenou dovolenou ti přeju.
Dnes výbornej Čermák.
continuity jo Čermák je dobrej
continuity ..hranice mezi originalitou a pitomostí je tenoučká, většinou přehlédnutelná.![]()
continuity jo, ráda ho čtu. Dobrá glosa.
continuity hezký
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.