Karoleena No ale teď jim to teda fakt nezávidím, vždyť je na nule a posněhává.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu Opékání buřtů v zimě je super! Dali jsme si výšlap a po něm oheň před Silvestrem.
Krásné vánoční svátky všem ! (teda hlavně těm, co je slaví až ted:)
Gatita mám to úplně stejně. Taky pořád byl důvod proč nejezdit. Nepotřebuju každý prodloužený víkend někam, ale prostě jednou ročně pořádnou dovolenou dáme!
MaeGandal vid? To jsem porad resila, ze ted se to nehodi, protoze je hodne prace, pak zas na materske mi bylo blby vydat jmeni za trip po us narodnich parcich, a kdo by hlidal dite? Pak jsem uz zas pracovala a prislo mi, ze musim s dovolenou vopatrne kvuli detskym nemocem, a taky trilety dite by z toho tripu moc nemelo, proste porad neco! K cemu mi to volno a ty penize jsou, ty navic podle me ted vysumej ani nebudu vedet jak...
@Miru Mohučanka Děkuji za povzbuzení. Já na jednu stranu mám pocit, že má šanci se prosadit, protože na to má takovou povahu. Škola stojí za starou bačkoru, ale nevyletěl, protože stále vyhrává nějaké soutěže. V klidu a dle mého s určitou drzostí, obepisuje různé firmy a občas má i zajímavé zakázky. Jenže je to pořád u studia a živíme ho my. Myslím, že minimálně v začátku mu nezbyde nic jiného než ty lidi fotit
. Přitom cokoliv poslední dobou nafotil našim známým nebo kamarádům, tak má úspěch a jsou to netradiční fotky s nápadem. Sám vidí, že tím si taky vydělá, ale nemá to rád.
...ať se živí čímkoliv(jako myslím, aby si na jídlo, živobytí vydělaval jakkoliv, co mu jde, je mu příjemný, snesitelný), to není podstatné.
Ale ať jde za svým snem.!. A ten ho, když to bude dělat srdcem, taky jednou bude živit...
Věřím, že za pár let tu napíšeš něco jiného...![]()
![]()
Mha Dekuji!
Tobe taky pekne Vanoce!
Renusatko syn je šikovný, gratuluju! A držím palce do budoucna. Já se kdysi rozhodovala, jak se profesně zaměřit, protože jsem byla zaujatá oborem, který je v Čechách velmi okrajový. Šla jsem se poradit k jedné moudré prastaré profesorce, která mi řekla: Děvenko, když budete opravdu chtít, tak to půjde. Tak jsem to zkusila, stálo mně to mnoho práce, nervů a několik let nejistoty a byla potřeba i trocha štěstí, ale jo, vyšlo to.
bylo by příliš smělé ptát se který je to obor..? ![]()
Arietui známe se?
posílám SZ.
Jen mi je trochu líto, že nechce jít dál a já nevím, jestli se dá dnes fotkou uživit. Ještě ke všemu, když nechce fotit lidi
.
Gratuluju moc! Tak, řemeslo bude mít, talent evidentně má... neztratí se. Navíc, je mladinkej, může potkat spoustu inspirativních lidí a nikde není psáno, že časem nezmění názor na další studium, na to, co chce fotit...
continuity super:-)))
https://ptacihodinka.birdlife.cz/
Sčítání ptáčků na krmítkách. Do toho.
Sweet Potato jsme meli krmitko ze stareho kokosaku, a bylo jim male, tak jsem koupila nove a nikdo mi tam uz nelita![]()
rasaNori u nás vyžrali slunečnici a na to proso, nebo co to je, už taky nejdou. Potvory mlsný! ![]()
Pinot Noir je pravda ze ja jim tam nasypala smesku se zrnickama, a ta jim asi nejede. Zkusim vymenit menu:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.