Renusatko to je super, je sikovnej![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
...dá. Jestli ví, co chce dělat, baví ho to, dává tomu maximum, má velkou šanci na úspěch i a by se tím živil. Nebude to hned, ale když vydrží, tak to určitě přijde!.
Renusatko skvelé, gratulujem
barbucha @Torrah Že se ještě vracím k těm archeologickým výzkumům, s námi kopou i lidi v důchodu kolem sedmdesáti a ti mají kolikrát větší páru než mlaďoši, to často drží lopatu snad poprvé v životě. Akorát to počasí bývá opruz, v Itálii i Egyptě by vám byl hic, my si zase užíváme tohle (ale stejně je to lepší než sedět v kanclu
)
Jste to parkoviště pěkně rozvrtali. ![]()
Bledule Snažíme se.![]()
Mně dneska udělalo radost tohle :)

continuity někde jsem velmi trefně četla, jak lidi žerou ibalginy a paraleny po hrstech a ani neví, co je to za léky a jak nízká je letální dávka paralenu a teď chtějí znát princip vakcíny na molekulárně genetickou úroveň a přesný imunologický mechanismus, přičemž fakt, že takto není mediálně rozebíraná, berou jako konspiraci ![]()
AprilTwelve a tomuhle já velmi rozumím. Těšit se na něco dobrého na obzoru. V mém případě např otevřená sauna po prodloužené pracovní době. A jako chci být hrozně moc optimista, ale...
Renusatko moc gratuluju, to je úžasná radost!!!
OliveOyl jedním slovem nádhera ![]()
já měla dnes jednu malou velkou přízemní obyčejnou radost- pobyt venku dopoledne i odpoledne, s dětmi. Ten studený vlhký vzduch, úžasně se dýchalo a naprosto mi nevadilo, jak je hnusně zataženo a pošmourno. Mám zálusk vyjet s nima některý víkend a opéct buřty, viděla jsem pár fotek hned od několika známých na fb a nechala jsem se dost zlákat.
OliveOyl Kde, kde?
Já byla zvyklá chodit na dlouhou procházku denně a teď nemůžu. Já opravdu doufám, ze neplati jak na nový rok....
marieu no já měla taky největší radost z toho, že jsem vůbec venku :)
continuity já to sleduju, jak s tím covidem bojuješ, držím palce, ať je to co nejdřív lepší. Já měla asi covid v říjnu a ještě nejsem úplně ok, tak Ti přeju, ať to přepereš rychleji.
andulka01 Cínovec, konkrétně kus magistrály z Vitišky na Cínovec
razorblade Kouknu a vidím tvůj článek o Landovi ve sněmovně![]()
OliveOyl to je nádhera!
OliveOyl díky!
OliveOyl nádhera ![]()
Renusatko syn je šikovný, gratuluju! A držím palce do budoucna. Já se kdysi rozhodovala, jak se profesně zaměřit, protože jsem byla zaujatá oborem, který je v Čechách velmi okrajový. Šla jsem se poradit k jedné moudré prastaré profesorce, která mi řekla: Děvenko, když budete opravdu chtít, tak to půjde. Tak jsem to zkusila, stálo mně to mnoho práce, nervů a několik let nejistoty a byla potřeba i trocha štěstí, ale jo, vyšlo to.
Gatita seda hmota, presne. Od faktury k fakture, od DPH k DPH, rok zivota v... Jeste ze jsme aspon stihli v zari tech 10 dni dovolene, jinak to dost splyva.
ja si rekla, ze az to jen trochu pujde, nebudem na nic cekat a nic odkladat. To jsem porad mela pocit, ze mam malo dovolene/penez/pak byly zas male deti...drzeli jsme se hrozne pri zemi, ale ted si rikam, ze jsme vlastne mohli uplne klidne jet kamkoli jsme chteli. Uplna blbost proste. Rikam si, ze aspon k necemu je ten "sedy casoprostor" dobry, ze se snad aspon poucim:)
Kurýr DPDčka mi přivezl balíky na kole! Viděla jsem to cyklodoručování zásilek na vlastní oči dnes prvně a mám z toho děsnou radost, chtěla jsem si ho chudáka i vyfotit, ale hrozně rychle odjel, asi věděl proč. :))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.