Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:12

Renusatko to je super, je sikovnej

Offline Miru
16842 příspěvků moje polička 04. ledna 2021 21:15

Renusatko 

...dá. Jestli ví, co chce dělat, baví ho to, dává tomu maximum, má velkou šanci na úspěch i a by se tím živil. Nebude to hned, ale když vydrží, tak to určitě přijde!.

Offline letfenixa
10888 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 03:29

Renusatko skvelé, gratulujem

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 16:04
Reakce na brrr:

barbucha @Torrah Že se ještě vracím k těm archeologickým výzkumům, s námi kopou i lidi v důchodu kolem sedmdesáti a ti mají kolikrát větší páru než mlaďoši, to často drží lopatu snad poprvé v životě. Akorát to počasí bývá opruz, v Itálii i Egyptě by vám byl hic, my si zase užíváme tohle (ale stejně je to lepší než sedět v kanclu )

​Jste to parkoviště pěkně rozvrtali.

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 16:22

Bledule Snažíme se.

Offline Dadoo
11690 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 17:43
Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:31

Mně dneska udělalo radost tohle :)

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:33

continuity někde jsem velmi trefně četla, jak lidi žerou ibalginy a paraleny po hrstech a ani neví, co je to za léky a jak nízká je letální dávka paralenu a teď chtějí znát princip vakcíny na molekulárně genetickou úroveň a přesný imunologický mechanismus, přičemž fakt, že takto není mediálně rozebíraná, berou jako konspiraci

AprilTwelve a tomuhle já velmi rozumím. Těšit se na něco dobrého na obzoru. V mém případě např otevřená sauna po prodloužené pracovní době. A jako chci být hrozně moc optimista, ale...

Sweet Potato

Renusatko moc gratuluju, to je úžasná radost!!!

OliveOyl jedním slovem nádhera

já měla dnes jednu malou velkou přízemní obyčejnou radost- pobyt venku dopoledne i odpoledne, s dětmi. Ten studený vlhký vzduch, úžasně se dýchalo a naprosto mi nevadilo, jak je hnusně zataženo a pošmourno. Mám zálusk vyjet s nima některý víkend a opéct buřty, viděla jsem pár fotek hned od několika známých na fb a nechala jsem se dost zlákat.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:45
Reakce na OliveOyl:

Mně dneska udělalo radost tohle :)

​to chapu.hezky:-)

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:46

OliveOyl Kde, kde?

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 18:48

OliveOyl

Já byla zvyklá chodit na dlouhou procházku denně a teď nemůžu. Já opravdu doufám, ze neplati jak na nový rok....

Offline OliveOyl
1967 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 19:06

marieu no já měla taky největší radost z toho, že jsem vůbec venku :) 

continuity já to sleduju, jak s tím covidem bojuješ, držím palce, ať je to co nejdřív lepší. Já měla asi covid v říjnu a ještě nejsem úplně ok, tak Ti přeju, ať to přepereš rychleji.

andulka01 Cínovec, konkrétně kus magistrály z Vitišky na Cínovec

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 19:13

razorblade Kouknu a vidím tvůj článek o Landovi ve sněmovně

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:11

OliveOyl to je nádhera!

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:13

OliveOyl díky!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 20:36

OliveOyl To by mi udělalo radost taky. Tak třeba zítra na chvíli alespoň ten sníh.

letfenixa marieu Děkuji. 

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 05. ledna 2021 22:25

OliveOyl nádhera

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 08:20

Renusatko syn je šikovný, gratuluju! A držím palce do budoucna. Já se kdysi rozhodovala, jak se profesně zaměřit, protože jsem byla zaujatá oborem, který je v Čechách velmi okrajový. Šla jsem se poradit k jedné moudré prastaré profesorce, která mi řekla: Děvenko, když budete opravdu chtít, tak to půjde. Tak jsem to zkusila, stálo mně to mnoho práce, nervů a několik let nejistoty a byla potřeba i trocha štěstí, ale jo, vyšlo to.

Offline Gatita
8638 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 12:44
Reakce na Kokoska:

Gatita seda hmota, presne. Od faktury k fakture, od DPH k DPH, rok zivota v... Jeste ze jsme aspon stihli v zari tech 10 dni dovolene, jinak to dost splyva. 

​ja si rekla, ze az to jen trochu pujde, nebudem na nic cekat a nic odkladat. To jsem porad mela pocit, ze mam malo dovolene/penez/pak byly zas male deti...drzeli jsme se hrozne pri zemi, ale ted si rikam, ze jsme vlastne mohli uplne klidne jet kamkoli jsme chteli. Uplna blbost proste. Rikam si, ze aspon k necemu je ten "sedy casoprostor" dobry, ze se snad aspon poucim:)

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 06. ledna 2021 12:54

Kurýr DPDčka mi přivezl balíky na kole! Viděla jsem to cyklodoručování zásilek na vlastní oči dnes prvně a mám z toho děsnou radost, chtěla jsem si ho chudáka i vyfotit, ale hrozně rychle odjel, asi věděl proč. :))