jsem optimista a právě jsem objednala víkendový pobyt v Kutné Hore na začátek března a prostě se těším
penzion je na dohled od chrámu Svaté Barbory. a kdyby to kvůli opatřením nevyslo, tak i jen to teseni teď prostě potřebujeme. uplne mi to zvedlo naladu
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity Co mě naopak radost neudělalo (OK, nepatří to sem ale přemýšlela jsem, kam to hodit), byl článek Miloše Čermáka před týdnem.
Ne teda přímo článek, ale výpočty některých diskutujících pod článkem.
AprilTwelve Taky se považuju za optimistu, ale s velikonočním pobytem váhám, začátek dubna je už za tři měsíce. Držím nám palce.
Kan Na letošní Velikonoce máme přesunuty loňské Velikonoce.
Isca to jsou absolventi té pověstné VŠŽ. ![]()
A ti, co chtějí podrobně znát složení vakcíny, aby ho mohli podrobit zkoumání.
Isca ti disputéři jsou srandovní:-)
Kan Na letošní Velikonoce máme přesunuty loňské Velikonoce.
Ty jsme stihli vybrat na poslední chvilku v září. Je to všechno na pytel.
Sweet Potato Ja bych chtela uplne obycejny velikonoce, aby se stavil I nekdo ,,cizi,, mimo rodinu. Zas hovno bude a to je uz takovy smutny, to uz mi prijde jako fakt rok bez takovejch tradic nebo spis spolecenskejch aktivit.
Karja ze jo, zrovna jsme si doma rikali, ze ten rok uplynul jako seda hmota...zadne predely, vanocni koncerty, tradice, nic. Svatomartinskou husu jsme si kydli do talire z vakua v pytliku, sami doma.Pulka mi skoncila na kalhotach. Teda pardon, ani to ne - na teplacich![]()
Gatita Jj presne tak, ty ,,predely,,. Jako u nas byl normalni naposledy masopustni pruvod a nejakej maskarni bal a pak uz nic nebylo. Ten zase nebude, takze jedeme dalsi rok kazdej den stejnej jako druhej:-D Ovsem jsme si doma rekli, ze budeme slavit sv. Valentyna:-D Kvuli detem, ony maji rady delani vyzdoby a presne, ze je neco jinak nebo proste nejakej zvlastni den! Tak se tesime no:-D Clovek si musi ty predely udelat vlastni;-).
Sweet Potato my mame na cerven presunute Norsko z lonskeho cervna a jsem teda dost zvedava, co bude.
Gatita seda hmota, presne. Od faktury k fakture, od DPH k DPH, rok zivota v... Jeste ze jsme aspon stihli v zari tech 10 dni dovolene, jinak to dost splyva.
Karja My jsme vloni stihli jeden ples a potom útrum. Letní dovolená nebyla žádná, protože s naší dovolenou operoval zaměstnavatel jak se to hodilo jemu, navíc manžel měl volno jindy jak já. Jediné povyražení byl velikonoční pobyt v září. Valentýn je super nápad.
Nevím jestli radost, ale je to hezký rozhovor i když o smutných tématech.
Potěšil mě opět syn![]()
. První místo ve fotografické soutěži. Sice s jinou fotkou než si původně myslel, ale těší mě, že je to opakovaně už několikátá soutěž a i když je pořád na škole, tak alespoň mám pocit, že ho to baví a že mu to jde. Tentokrát i s pěknou finanční výhrou
...tak to je krásný!![]()
Renusatko je dobrej! ![]()
Renusatko gratuluji!
Miru Pinot Noir Malenge Děkuji. Jen mi je trochu líto, že nechce jít dál a já nevím, jestli se dá dnes fotkou uživit. Ještě ke všemu, když nechce fotit lidi
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.