Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 20:13

marieu Pinot Noir zatímco jsem si pila ten svůj večerní čaj v kuchyni a syn v obýváku stříhal nové pexeso, plynule nepozorovaně změnil činnost a ostříhal si vlasy. Tolik k té podvečerní pohodě

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 20:36

Karja uklidňuju se úplně stejně a každej program prochází schvalováním rady starších. Naštěstí je baví takový věci jako třeba Mach a Šebestová, nebo animovaný Mr Bean...

žluťásek stříhání máme za sebou čerstvě před svátky. Pexeso stříhala velká a pak poskytla nůžky malé. Ta si v první fázi vytvořila dvouvrstvou ofinu- svrchní vrstva kratší, spodní zůstala k obočí. Týden poté si tam už vystřihla regulérní zub. To už neřeším, hlavně, že netekla krev, chyba byla na mojí straně, pochopitelně...

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 21:08

žluťásek  Jednou si dcera jako malinká ostříhala ofinu, štvalo ji, že jí padá do očí. Ošvihala to fakt úplně nahoře, vypadalo to dost extravagantně. :-) Já se zlobila, moje máma se zlobila, všichni se zlobili...a největší pochopení pro ni měla moje babička, tehdy jí bylo cca 93 let....a ta ji vzala na klín a povyprávěla jí historku, jak si ve dvacátých letech ustřihla sama copy a její maminka se strašně zlobila a přetáhla ji tyčema na travnice....teď normálně brečím dojetím, když to píšu. Bylo to moc hezký!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. ledna 2021 21:22

Karja s tou televizí mi mluvíš z duše. Mladšího to pořád moc nebere, přitom si pamatuju, že starší v jeho věku už koukal třeba 15, 20 minut, byla jsem těhotná a využívala toho. Ne že bych ho chtěla k televizi odkládat na celé dopoledne, ale občas by se to fakt hodilo.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 21:40

Garfie já se nezlobila vůbec, smáli jsme se tomu spíš. Na jednom místě si vyrobil trochu lysinku, ale češu mu pěšinku na stranu, tak to ty delší vlasy schovají. Pochopitelně to je moje vina, že jsem ho nechala s nůžkami samotného. Ostříhané vlasy mi neva, vždyť to doroste.

Naopak on z toho vytěžil další pohádku, než jsem mu to zarovnala a od tatínka kindervejce za statečnost, protože mu při mytí vlasů natekla voda do ucha a do očí

A už končím, těším se na další radosti od vás

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 21:42

Garfie ty máš tak krásný rodinný historky, to mě baví :) 

Offline Potrefenáhusa
38885 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 21:49
Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 22:51

žluťásek no, syn, který se sám ostříhá! Ty chceš, abych se závistí užrala!

Offline Tabea
8135 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 22:52

Pinot Noir a navzájem by se hoši neostříhali...?

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:02

Tabea když si mezitím budu moct vypít kávu, ať klidně stříhají!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:13
Reakce na Pinot Noir:

žluťásek no, syn, který se sám ostříhá! Ty chceš, abych se závistí užrala!

​Presne

Offline eM
1753 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:18

žluťásek vlastní vlasy dobrý, to vyroste znovu. :) My takhle se sestrou ostříhaly několik medvědů a koček (hraček), kterým strašně lezla ofina do očí - a ti vypadají jak blbečci ještě po pětatřiceti letech. Fakt to nedorostlo!

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:22

žluťásek Hele a neměl náhodou Tvůj syn problém s tím, že se nechtěl stříhat? Jestli to je on, tak teď už víš, že se chce stříhat sám.

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:31

brrr on chce stříhat pořád, ale nechce do kadeřnictví. Já bych mohla klidně obden, s tím problém nemá. Ale smí stříhat jen maminka, která to vůbec neumí

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:31
Reakce na eM:

několik medvědů a koček (hraček), kterým strašně lezla ofina do očí - 

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:36

žluťásek no, a zase závidím! Myslím, že bych ostříhala i docela hezky, ale zkus stříhat opici na gumě, která řve tak, že se bojím, že sousedka pediatrička zavolá policii!

Má tam normálně vystříhaný díry a gratuluju si, že má ještě obě oči

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:39

Pinot Noir pardon, já už budu psát jen samý zlý věci do stížností

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 08. ledna 2021 23:53
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 09. ledna 2021 00:54

Pinot Noir já taky nestříhám špatně, si myslím, ale přesně jeden trvá na pohádkách a pořád sklápí hlavu a druhý sice neřve, ale stříhat se nechce, maximálně je ochoten nůžky cucat:)

Offline Garfie
28572 příspěvků moje polička 09. ledna 2021 09:32

bram To mě vůbec nenapadlo, že tady pouštím tolik rodinných historek, aby to někomu utkvělo  Ale tuhle mám obzvlášť ráda, úplně se těším, až ji budu vyprávět vlastní vnučce, až se sama nějak blbě ostříhá....