Kompost nevedem a kapsle vracím vždycky při nákupu, ať v obchodě nebo přes kurýra.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Ne že bych se chtěla chválit, ale když je to tady infekční, tak to zkusím, třeba se to rozleze. Dostala jsem dnes odměny, se kterýma jsem už ani příliš nepočítala. ![]()
continuity Manžel dnes též
, tak to funguje. Měli si loni před prázdninama vybrat neplacené volno asi 10 dní. Bylo to dobrovolné. Teď jim přišlo, že kdo to udělal, tak to dostane proplacené + ještě odměny navíc, protože firmě se dařilo.
viktorka_od splavu Ty si děláš legraci, ale takhle kdysi vyndavali v nemocnici kamarádčinu synkovi klíště (měl ho zakouslé mezi řasami)
No presne tohle jsem tu psala v lete! Na cele akci mi vadilo, ze mi nikdo nic nerekl, to prosteradlo pro me bylo vetsi prekvapeni jak pro velkoumalou, kdyz na nas pristalo:-D
continuity Díky, už jsem se nakazila. ![]()
continuity u nás v práci se odměnama určitě nenakazíme....![]()
ale jinak mám radost taky. Po o jsem to zalokila v posteli, pak jsme se dětma parádně vyváleli na sáňkách, ty pak zcela neplánovaně přemluvili babičku k přespání, a tak máme s mužem volný večer. Navršila jsem sušené uzeniny a sýry, olivy a pečivo, bouchli jsme bezva prosecco a k tomu Adamova jablka. Jestli vás baví severské podivnosti a máte rádi feel good filmy, můžu jen doporučit ![]()
edit: ok, ze začátku není úplně feel good. Ale je to dobrý!
marieu Adamove jablká ma kedysi priviedli k severským filmom :)
Mrakoplas já jich nakonec moc neznám, za tipy budu ráda!
marieu no ja v poslednej dobe na filmy nemám čas ani náladu,tak veľmi neporadim :( ale ak neviem čo pozerať a hľadám, tak vyhľadávam na ČSFD podľa hodnotenia a krajiny :)
marieu kurz negativního myšlení. Už je to teda starší, ale bylo to vtipný
marieu a ještě se mi líbila Italština pro začátečníky a Můj miláček ráže 6.65. Ten druhý film je nutné vidět s titulky, dabing to úplně zabil. Mně se to líbilo moc, ale je to trochu ujetý a byla jsem jediná, komu se to z naší party ve Varech líbilo :)
marieu no ja mám ešte dosť problém, že väčšinu filmov (aj tých, čo sa mi páčili) zabudnem. Ale bram mi pripomenula film La grande bellezza, ten môžem odporučiť :)
Radost mi dělá sníh! Tady fakt už snad tejden nepřestalo sněžit.
Domaca sankovacka vo dvore. Krasny den deti stastne a my tiez ![]()
Janulik03 super. Dnes bol asi skoro všade deň ideál. My sme si ho na severe tiež užili. Doobeda sánkovačka a poobede minitúra

pecka nadhera ![]()
mrkev z rohliku:-)

a snih mame taky, i kdyz vyrazne slabsi:P

Tak my prožili s mužem 24hod bez dětí po 5,5 letech. Adamova jablka pokračovala filmovým maratonem, co externí disk nabídl dle abeceního seznamu nabídl. Africká královna, Akumulátor, Amadeus. Vstávali jsme nechutně dlouho a v úplným klidu, snídaně trvala i s tiskovinama skoro 2 hodiny, k obědu Bún bò Nam Bô a exotická Pavlova z místní restaurace, odpoledne výšlap na 1,5hod venku, teď svařák s trochou Cointreau. A myslím, že bych to ještě další den vydržela... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.