paktofonika V marketingovém oddělení sněžilo více než obvykle? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 je to možné :D Čo tak sledujem, tak sa mi zdá, že im tam sneží pravidelne. :D
https://www.csspraha.cz/nabytkova-banka-praha
V Praze - Libuši byla otevřena charitativní nábytková banka.
![]()
Trochu ma štve, že mu ešte nemohli siahnuť na majetok, ale veď nie je všetkým dňom koniec...
Zlikvidovala jsem Vánoce, dá se tady jíst ze země a zítra může začít jaro ![]()
Catherinne tak tohle jsem se snažila dnes taky zvládnout,ale ňáko to neklaplo...
já z toho mám každoročně stejný pocit-jako že:hurá
jaro může přijít![]()
LLidl přesně zná svou pozici na trhu, kterou očividně nic neohrozí ![]()
dzizisketa kaufland tiež ide :) (neviem či ste zachytili sk kauzu ako sa dala bývalá tenistka Cibulková prednostne zaočkovať proti covidu)

Mrakoplas no pekne :D To by som od Kauflandu nečakala, tí mali tie reklamy vždy také nudné :D
Kauzu Cibuľa som postrehla. Chuderu voviedli do omylu a myslela si, že vypĺňa prázdne miesto a nevyužitú vakcínu. No 5 eur by som jej za to ospravedlnenie normálne dala, taký výkon podala. A ešte bude dobrovoľník. Vtipné na tom je to, že je to presne ako cez kopirák s kauzou v Poľsku, presne tie isté výhovorky a nakoniec dobrovoľníctvo. Na to už existuje nejaká EU smernica, či čo?
paktofonika vieš čo od nej som nič iné ani nečakala, bohužiaľ.
Mrakoplas no hej. Chvíľu bude ticho a potom sa bude zase predvádzať.
Catherinne ja jsem o vikendu zrusila vsechno az na stromek, ten jsem jeste na tyden nechala. V sobotu pujde.
A radost dneska, jak se to vezme. Dorazil vanocni darek, ktery jsem objednavala nekdy v listopadu a uz odepsala penize, protoze na maily a dotazy nikdo nereagoval. Dneska se bez varovani pred domem zjevilo GLS a voila! Schovam to k narozeninam.
paktofonika včera bylo v médiích že se naočkoval exprimátor Hradce - lékař a jeho žena, která samozřejmě taky hodlá vypomáhat jako dobrovolnice! Jeho komentář k tomu je fakt kvalitní - „Neumím si představit, že bych šel na očkování proti covidu a nevzal s sebou svoji manželku."
Klara A následná výmluva - ona se chystá pomáhat v nemocnici.![]()
Šmelí se s těmi vakcínami jak za komančů.
Ale jsme ve špatném vlákně.
viktorka_od splavu asi Jezisek objevil zapomenutou krabici s darkama.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.