marieu opravdu hodně ti závidím! Já mám v plánu je taky udat aspoň na jednu moc rodičům nejpozději na jaře. A pak mám takový sen, v létě vyrazit někam do hotelu bez dětí.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
peckajéj, kde si bola? že by som tam zajtra vyrazila tiež :-)
a musím priznať, že aj keď som letný človek, tak túto zimu mi sneh robí radosť tiež. A naše sídlisko je teraz úplne úžasné, keďže je v podstate samý kopec, sánkovačku si užívame od rána do večera :-)
Evaeva to u nás nejspíš nevyjde, tohle je bezprecedentní a vyjímečná situace, řekla bych.
betsey len u našich cez kopce.Ale bolo krásne.
marieu hlavně že jste si to užili.
Starší spal u prarodičů tak třikrát. Pak se nám narodil mladší a všichni asi měli pocit, že je to zbytečný brát si jen jednoho, navíc starší začal být víc fixovaný. No a pak přišlo jaro a s ním covid... Mezitím jsem ale přestala kojit, takže můžu udat oba:) Poprvé po čtyřech letech nejsem ani těhotná ani nekojím.
marieu tak tomu hovorím ideálny deň! Snáď sa takeho aj ja dočkám ![]()
Ounz vím o něm, ale neviděla jsem, to bude třeba napravit
co máme děti, na tv se prakticky nedívám. Doopravdy, vidím 2-3 filmy za rok. Teď u toho sedím úplně ohromená. Po Amadeovi se nám nabídl Amarcord, jdem otevřít další prosecco ![]()
Evaeva tomu rozumím. Ono s našima je to dost těžký a velkávelká je cíťa, takže se chvílema asi mýho otce bojí. Upřímně se nedivím, naopak jí začínám obdivovat, že to s ním chce ještě zkoušet. Páč ten jak se "nevyspí" je nekonečně nerudnej a už mockrát jí zcela zbytečně rozplakal. Teď jsou holky fixovaný jedna na druhou, takže si tohle přespání domlouvaly asi 2 měsíce, jedna chce a druhá nechce a první bez druhý nikam. Patová situace.
Mrakoplas tohle přeju ze srdce každým rodičům! To je prostě balzám. Eště by mohla bejt otevřená sauna...
marieu á sauna:) popravdě by mi stačilo ráno se vzbudit sama a moct zůstat v posteli třeba až do oběda.
marieu Super! Zaslouzis si to hrozne moc. Ja za posledni rok videla dva filmy:-D. Minule to byla nejaka romantika, a museli jsme se s mym tatkou stridat a zabavovat maloumalou, abychom to mohli dokoukat. Ja az budu mit hlidani, tak nevim, co budu delat. Asi pujdu nekam ven:-D. Proste pujdu nekam vzprimene, nebudu nic pred sebou tlacit ani za sebou tahnout, a nebudu nikam chvatat:-D
Evaeva tak to už je jen taková fantazie. I to vstávání v klidu bylo zcela výjimečný a obávám se neopakovatelný (bez mikó, mami mikó, ci dudáčka a šudáčka) . Celý den v klidu a bez řevu, soudcování, lego kostek a všech těch jejich krámů...
Karja ano! Vzpřímeně, bez řevu, postávání a vlečení. Takovou jsme si dali dneska s mužem pohádku. Držení za ruce included.
marieu ty to vždycky tak hezky napíšeš![]()
tina co teď myslíš?!! ![]()
marieu že vždycky ráda čtu tvoje příspěvky a teď z těch posledních úplně nasávám tu pohodu..![]()
marieu dokazes slovy priblizit pocit, naladu, situaci.. kdybys nebyla lekarka, mohla bys byt spisovatelka, mas ten dar:-)
viktorka_od splavu ano, přesně tak![]()
tina já jsem taky z tý pohody úplně urvaná. Fakt! Jako když jsou děcka příčetný, umíme si to udělat pěkný i s nimi, ale tohle, po 5,5 letech, pro to ani nemám slov.
viktorka_od splavu ani ti nevím, asi jak kdy, jak při o čem, v jakém rozpoložení...
marieu Super, že jste si to užili. Ještě ke všemu, když je volno a můžeš si udělat vlastní program.
U nás by kdysi kluci chtěli a nechtěli nikdy prarodiče. Myslím, že na noc byli asi 2x u mého bráchy. Teď se prarodiče diví, že s nimi nemají žádný vztah
.
Renusatko u nás to taky není nikterak růžový, v tomhle ohledu. Za běžných okolností nemáme fakt žádnou vypoomoc ani hlídání, nemůžu si dovolit marodit, nemám žádný svoje volno, párkrát (doslova) strávím odpoledne v Praze ve spojení se stříháním (popravdě od prosince 2019 to bylo jen jednou v září) a jednou rychlou kávou s kamarádkou, když jsem si chtěla letos navýšir úvazek, musel si muž ten svůj dočasně snížit. Toť vše. Holky při tom prarodiče taky hodně chtějí, ale naši by byli nejspokojenější, kdybychom si je hlídali u nich na návštěvě a oni se na to eventuálně mohli koukat, nebo nevím. Takže tohle přespání je jedním slovem unikátní pro všechny zúčastněné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.