Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 22:05

Kokoska mě dneska přišel balík, poštou, čemuž se snažím vyhýbat, tak mi bylo divný, co to je, ještě včera jsem zkoumala mail od pošty, co mi to budou předávat, prej 4,5 kila, dobírka 0, nic jsem nečekala, tak jsem byla zvědavá, co se z toho vyklube.

A přišel mi kávovar od Tchiba, prej jako dárek k předplatnému časopisu, co jsem tátovi kupovala k vánocům. Tak to bylo docela milý. Akorát tedy to nemůžu vyzkoušet, je to na Tchibo kapsle, to doma nemám a Rohlík jsem teda ještě nezkoumala, jestli to mají.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 22:17
Reakce na marieu:

letolet klidně malé díky  pro mě je to objev loňské zimy. Oni mají skvělé ty komponované nebo tematické pořady, ale v podstatě i jejich běžný program je prostě lepší, než (v podstatě) kterékoliv rádio u nás (Limonádový Joe RIP). Baví mě "Guy Garvey's Finest hour", to je pro mý ucho skvělý výběr v každém dílu a už mě to stálo hodně peněz za staženou hudbu. Výborný je taky "Iggy Pop Confidential"- ty díly, kdy nepouští jen tvrdší žánry jsou taky zajímavý, velmi překvapivě. 

​Jj, je to moc příjemné poslouchání. A výborný doplněk k mým oblíbencům Vltavě, Radiu Jazz a Radiu Wave.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 22:52

Jennyfor Na Rohliku je teď nově mají. Tak ať slouží!

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 13. ledna 2021 23:17

Sweet Potato no tak super! Doufám, že mají to kafe dobrý.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:13

Jennyfor Tak to je dobrý dárek!

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:13

Jennyfor Jestli chceš, ráda ti pár kapslí na degustaci poskytnu.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:28

Sweet Potato díky za nabídku, jsi moc milá. Ale už jsem prošmejdila Rohlík a měli je tam, tak to už odpoledne vyzkouším, jestli jsem vybrala dobře.

Hlavně doufám, že to zvládnu ovládat, já jsem kromě počítačů na všechno levá.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:36

Kokoska Jo, to je milý překvapení.

Já ten časopis tátovi platím už asi 10 let, je to taková vánoční tradice, snad poslední normální věc, co ho ještě baví.

A oni mi to poslali za věrnost. Prý speciální dárek. To jsou věci...

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:44

Jennyfor Ovládání je právě blbovzdorné. A hlavně neprasící technologie.

(Já teda naprasím druhotně, když ty použité kapsle otvírám a vysýpám lógr)

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 10:56

Jennyfor Sweet Potato Dají se pořídit EKO kovové plnitelné kapsle, je to teda asi tak dvojitý patlání než otevírat a třídit ty normální kapsle :-) Ta neekologie mě od těch kapslových strojů právě dost zrazuje, takže jsem ugradovala jen na nedělní mocca konvičku, jinak prasecky instatní.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 11:13

andulka01 No já právě jedu taky jen prasecky instantní, navíc to piju průběžně celý den, u práce, dopiju hrnek, vstanu, zmáčknu konvici, nasypu, zaleju, zasednu a jedu dál.

Takže jsem po kávovaru nikdy netoužila, děti mi ho už párkrát nutily jako dárek, když jsem ta kafová, vždycky jsem se ubránila... ale když už je tady, tak ho vracet nebudu

Ale tak já to vezmu opačně, dál budu pít tu svou všední bryndu na litry a když si budu chtít udělat hezkou chvilku, dám si z kapsle. Což vidím taky tak na jednou týdně. Tak snad tu planetu moc nezasviním.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 13:09

Jennyfor pro me se kapsle staly rychle navykovou veci, to instantni mi uz nejede. Mame teda Nespresso, pouzite kapsle vracime a doufam, ze s tim  nakladaji tak ekologicky, jak pisou.

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 14:04

Kokoska Já tomu věřím, ale kompost je kompost.

Nosím jim tam prázdné obaly.

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 14:22

Sweet Potato prázdné obaly už můžeš asi hodit do plechovek. 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 14:46

continuity Z těch recy u Nespressa je toto kolo 

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 14:48

Sweet Potato S kolegyněmi se dělíme o lógr z firemních kávovarů a tady se kafe pije hodně, kompost je kompost :-)

Offline continuity
43155 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 14:51

andulka01 tak závisí, jak to náš daleko a jak to do zberny vezes, pokud autem, zas je potřeba zvážit tu zbytečnou jízdu, pokud to je to už vyseparovane.  kovy se recyklují dobře a je to i velmi efektivní. 

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 15:02
Reakce na continuity:

Sweet Potato prázdné obaly už můžeš asi hodit do plechovek. 

​To asi jo. Ale musela bych je tím otvorem prošťuchovat jednu po druhé

Offline andulka01
12857 příspěvků moje polička 14. ledna 2021 15:12

Sweet Potato rybička Chci je mít jako firemní dárek, tak doufám že to klapne. Pán z Mikovu je sympaťák a ty nože jsou prostě krásný!

Haha, jednu po druhý