Kan ďakujem za tip na Window Swap. Nádhera je to. Najzaujímavejšie je asi to s výhľadom na jazero Michigan.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan to je fakt geniální!![]()
brrr
Tak ať to tak i zůstane!
marieu velké díky za tip na BBC6, Bowieho doposlouchavam zpětně a vůbec je tohle rádio pro mě skvělým zpestřením
letolet klidně malé díky
pro mě je to objev loňské zimy. Oni mají skvělé ty komponované nebo tematické pořady, ale v podstatě i jejich běžný program je prostě lepší, než (v podstatě) kterékoliv rádio u nás (Limonádový Joe RIP). Baví mě "Guy Garvey's Finest hour", to je pro mý ucho skvělý výběr v každém dílu a už mě to stálo hodně peněz za staženou hudbu. Výborný je taky "Iggy Pop Confidential"- ty díly, kdy nepouští jen tvrdší žánry jsou taky zajímavý, velmi překvapivě.
marieu zůstanu u velkého ![]()
Pro mě je to objev letošní zimy a že tam mám ještě co objevovat. Já potřebuji k práci zvukovou kulisu (pozůstatek z doby, kdy jsem byla doma s dětmi a v okamžiku kdy byl klid, bylo něco špatně) a tohle si teda nezaslouží být jen kulisou a když už je, tak hodně příjemnou.
Chumelí!
Prej se mám vyprdnout na praci a dostavit se za detma na boby... ale aby vyjela MHD do kopce ![]()
letolet
mám to stejně, hudbu odjakživa i k učení. V práci bohužel ne, můj "vkus" je na pracovišti jednoznačně menšinový. Ale jinak pořád, zvykám i děcka, aby mně to jednou nevypínaly.
marieu to je přesné, k učení hudba a ještě pleteni, aby to náhodou nebyl promrhaný čas. ![]()
Instalovala jsem krmítko a už bylo objeveno. ![]()
(Krmítko jsem dostala pod stromeček, vlastnoruční tatínkova výroba.
)
marieu díky, od rána poslouchám bbc6 :) Já teda hodně poslouchám rádio 1 a pak různé výběry na Spotify, ale tohle určitě zařadím do pravidelného poslechu. Hudby není nikdy dost ![]()
paktofonika po dlhej dobe dobrá správa.
paktofonika milacka přesně tak, vynikajíci zpráva!
Catherinne ty si ten běh a sníh tak krásně užíváš ![]()
EDITH4B jotojo ![]()
![]()

Konečne aj u nás biela zima![]()

milacka copak snih,ale to nebe!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.