Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. ledna 2021 23:30

marieu Tak u nás to bylo podobné. Tchýni nemám, tchán měl 63, když se narodil starší syn. Hlídal často při nemoci, když jsem musela do práce, ale u nás doma, s navařeným obědem a full servisem, když jsem přišla. Třeba u něj doma nikdy kluci nespali. Moje mamka hlídala podobně, jen ještě s tím, že oběd a dítě jsem musela přivézt, bylo to jen kvůli práci a po práci okamžitě zase vyzvednout. 

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 16. ledna 2021 23:59

U nás starší vnuk spal docela rád a bylo to fajn, ale teď co mají mimino, nechce. Už jsem to myslím psala. Mladší je zvyklý ještě spát v hluboké postýlce a u nás na válendě neusne, pořád šmejdí a leze dolů. Teď ho začnou cvičit na normální postel, tak třeba se to změní.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 08:12

Renusatko no jo, ženská vydrží víc mež člověk. Taky jsem zvědavá, jak to uděláme, až začnu chodit na celý úvazek. A pak do služeb k tomu

Kokoska Naše holky taky v průběhu času mění preference. Tak uvidím, co na to naši. Zatím jsem falt vděčná za tento volný víkend, o tom se mi ani nesnilo!

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 09:11

Dnesna doba fakt asi neprispieva k rodinnym po ociam hlavne to varovanie deti. Tiez ked som mala male deti rodicia nevarovali kebo u nich vtedy byvala sestra s dvomi detmi a my sme ich tam nechceli nechavat uz by to bolo na mamu moc. Niekedy cez prazdniny to klaplo ale zas moje deti nezniesli ze ac u babicky ale svagor ich usmernoval az prilis a tak tam odmietali zostavat. To sa zmenilo az ked sa sestra s rodinou odstahovali ale moje decka uz boli vacsi tak aj samostatni.

preto som rada ze mozme mat vnucata tak er stale bud vsetkych cez vikendy ale o na cely vikend obe deti aby si rodicia oddychli alebo  niekam vyrazili aj ked sa smeju ze potom sedia doma a len tak sa poflakuju. 

Ono je narocne pracovat a v case volna vyfasovat male deti ked uz nie sme tak mladi. Dva dni uz dost citim. Aj ked vnuk uz ma 9 rokov to je velky frajer a pomocnik  ale mala ma rok a tristvrte a to je kopa energie. Ale sme spolu a to je to podstatne a navyse si myslim ze deti si buduju postoj celkovo ku starym ludom lebo sme tu 4 generacie vratane 82 rocneho otca ktoreho ti dvaja neskutocne “žeru” 

aj preto ta namaha a nasledna unava stoji za to

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 09:12

Pardon za vylev pozeram na maleho v pyzamku ako sa chysta odmetat sneh s dedom. Nestihne

Online AprilTwelve
1026 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 09:29

Janulik03 to je moc hezké 

Offline Sweet Potato
40441 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 09:52

Janulik03

Hezká výstava o Baťovi a Zlínu:

http://nejdeneexistuje.cz/

Offline Lenka22
2648 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 10:16

marieu A já bych hlídala, a zase nemám koho

. Moji už dávno dospělí kluci než budou mít děti, jestli vůbec kdy, tak budu mít vousy po kolena a už nebudu mít sil. Škoda, no... 

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 11:06

Lenka22  jako jestli si poridi deti ve ctyriceti, muzou tady nekde pak fnukat, ze nehlidam

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 11:25

Janulik03 To je hezke, hlavne vas tatinek si to uzije a urcite mu to vliva kupu energie. U nas je tchyne uz ted taky docela unavena, takze tam jezdi velkamala jednou za mesic na vikend a jeste s tatinkem. Ale ja to beru tak, ze jsem mlada, a proste to dam! (No uprimne vcera jsem hledala, zda nekdo u nas ve meste nehlida deti:-D). S tou psychohygienou je to ale proste tezke no! Sestry moc obtezovat nechci, tam jsem rada, ze k nim chodime na navstevu, v podstate muzeme prijit kdykoliv, I kdyz se jim to treba moc nehodi. Proste kdyz jsou doma, nikdy nereknou ne a ze jim umime rozhodit rodinnou pohodu:-D . Takze ted kdyz je vsude zavreno, je to k nezaplaceni, takze si je nechci moc vycerpat;-)

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 12:07

Já docela hlídám, ale teď od února budu pravidelně. Snacha půjde jednou týdně na půl dne do práce, tak to nějak dáme dohromady s mou prací. Plánují druhý dítě a snacha si profesně nemůže dovolit tak dlouhou pauzu. Vnučka bude mít v březnu rok a je teda docela živý dítě.

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 12:16

Nádherný slnečný deň s obrovskými kopami snehu...

Offline Lenka22
2648 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 12:25

viktorka_od splavu no přesně, pak se budou divit a snahy budou remcat

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 12:42

Karja ano ked je moz ost v tejto situacii niekam ist je to na nezaplatenie. Inak istu chvilu som premyslala nad suktomnym varovanim max 5 deti ale je okolo toho tolko predpisov ze som to vzdala. Deti milujem a ked by dom ich mala viac sa spolu zabavia dvor je velky ihrisko sa zdokonali a bolo by to super. No tak nic no

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 12:42

Biely kvet anoooooo

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:00

Lenka22  jako jestli si poridi deti ve ctyriceti, muzou tady nekde pak fnukat, ze nehlidam

​Se nezavděčíš no, nejdřív jsou babičky zaměstnané, takže na hlídání není čas, pak už jsou na hlídání staré.

Offline Karja
44733 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:09

crazydaisy Tak budes v jednom kole teda! Moji kolegyni taky hlidala babicka, urcite ji bylo 65, a hrozne zivy dite. Obcas jsme je videli z kancelare, kdyz nekam jeli busen a ta babicka doslova vlala ve vetru:-D, mne ji bylo chvilkama I dost lito:-D.

Janulik03 Takovehle plany mela tchyne, kdyby vnoucata prisla pozdeji, ale nakonec vidi, ze by to asi nedala.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:10

Pinot Noir nebo si pořídí ještě jedno dítě na stará kolena

Offline viktorka_od splavu
49363 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:30

Pinot Noir tak ve vsedni den mam sve prace dost, ale o vikendu bych klidne mohla.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 17. ledna 2021 13:34

Janulik03 nejde to u vas, takova mala skupina? Tady to, myslim, slo, asi do 4 deti? Ale nevim, jestli se to nezměnilo, uz je to par let, co jsem se o to zajimala.