Torrah gratuluju,to jsou urcite hezka cisla.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zarinya děkuju :)
Ostatně, máme tu na tom taky zásluhu![]()
Sweet Potato a to je fakt, sláva vám!
fija gratuluju!
Mně udělalo radost, jak dnes ráno zpívali ptáci. I syn si všiml, že hulákali víc než jindy. Cítím jaro ![]()
A já jsem pod vlivem krmítka z Makova, co sem někdo dával a pořád ho sleduju, udělala na venkovním parapetu improvizovaný krmítko a ptáčci sem lítají ostošest.
Torrah Na první pohled jsem přečetla prodalo přes milion a říkám si dobrý ![]()
Lenka22 Z Makova? Z toho slovenského, kysuckého? Daj fotku, prosím! ![]()
2x
Biely kvet je to Makov někde u Písku Zde.
Lenka22 Aha, lebo aj my máme Makov, ani som nevedela, že je aj v Čechách.![]()
Biely kvet Já jsem českej neznala.. Tak ať žije Makov
.
JankaM no sakra, to bych byla milionář i já! To bych brala!
Lenka22 ja se na ne rada divam, jak se cpou. Sykorky jsou jak koule ![]()
Kokoska jo, já sleduju pilně Makov a teď i svoje krmítko a je to radost. Střídají se tam sýkorky s takovými šedobílými ptáčky, dávám jim semínka slunečnice a dýně, ořechy.
Lenka22 letos k nám lítá brhlík a je opravdu nesnášenlivý :) Bohužel jsem dlouho neviděla stehlíky, vloni jich tu bylo hodně. A žluna se sojkou se nám občas prochází po trávníku. Ještě tu máme červenku a samozřejmě straky, potvory, dneska mě probudily řevem.
https://www.birdlife.cz/zapojte-se/pomoc-ptakum/prikrmovani/ptaci-na-krmitku/
Do našeho krmítka nepřiletěl za celou zimu ani jediný pták, přitom loni se o něj doslova rvali a kdo se nevešel, čekal, co spadne na zem. Totéž mi říkala máma, že u nich žádní ptáci nejsou ![]()
Pinot Noir letos taky krmíme méně často, takže jsme náš okruh rozšířili o další krmítko na Vyšehradě. Tam to mizí rychlostí blesku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.