A dneska jsem objevila a posloucham cetbu na pokracovani - Sikmy kostel od Karin Lednicke
kde se to dá najít? Na čro nic nevidím
A dneska jsem objevila a posloucham cetbu na pokracovani - Sikmy kostel od Karin Lednicke
kde se to dá najít? Na čro nic nevidím
clothilde To jsem neznala, děkuju :)
Najdete 2 letadla? Mám radost, že se mi to podařilo skoro hned, prý mám tím pádem podle článku neuvěřitelně bystrý zrak
Podle mě tu byly těžší věci na hledání.

Kokoska taky v podstatě hned, bezva...
Kokoska easy :-)
Kokoska jedno hned a druhé mi chvíli trvalo, mezitím zavolal kolega a pak to bylo okamžitě.
Vcera me zasahl clanek o financnich problemech zoo. Tak jsem si zazadala o adopci dikobraza ve dvorske zoo a dnes mi psali, ze dekuji a ze zajem je nove velky i o adopce! Tak snad to lidem neni jedno. Posilam uz par let na psi utulek nebo ruzne obcas neco na pejsky a nove budeme mit plaketu i v zoo, tentokrat na naseho juniora.
Jos Mam to podobne. V patek jsem cetla clanek o tom, jak jsou na tom zoo spatne, tak jsem se rozhodla adoptovat veverku v hodoninske zoo ![]()
Brioso
. Moje nej kamoska bere zase osla a vykupuje eshop zoo Praha. Taky mam par veci a vstupenku, kterou nebudu vybirat a jestlinotevrou, tak zaplatim znova. Doufam, ze to dobre dopadne.
Jos to je hezky napad! Ve stredu tu budu mit starsiho chlapecka, minule jsme si povidali o surikatach, tak je pozveme na snidani! A mozna jeste nekoho dalsiho. A az to bude mozne, udelame si za nima vylet.
Kokoska Jojo, ty sttavenky jsou strasne fajn, obcas si uvarim kafe, pozvu na obed treba hrosika liberijskeho a hned je mi lip
. Jo a ze zoo Praha mam super tricko se surikatou
clothilde A o jaké dekorace je u vás největší zájem? Já mám ráda živé květiny, ale tady všude jsou věnce umělé, jako nic proti, raději jednoduchý věnec ze svídy, než ratanový s mixem umělých květin. Ještě sušinu jsem ochotná přijmout, jenže k jaru patří pestrost a život. Na stůl do vázy je to jednoduchý.
Kan ted hlavne velikonocni dekorace. Ty jsou ze zivych rostlin, cibulovin, sesazene do ruznych nadob a prizdobene prirodnim materialem. Drevo, pericka,vajicka, keramicke kure, slepice...
Vence moc nedelame , ty jen na zakazku . A potom kytice ruznych velikosti.
clothilde Paráda.
clothilde teda to je krásná práce.. nedávno jsem se bavila s kamarádkou, která sekla s kancelářskou prací a dala se na podnikání, sice ne zrovna nejvhodnější doba ale je hrozně spokojená. tak jsem přemítala co bych tak mohla dělat rukama já... a nepřišla jsem na nic
mě by toho spousta bavilo, ale jsem vážně hrozný kopyto, nevydělala bych na slanou vodu
clothilde to by ma bavilo![]()
viktorka_od splavu Tak na tu floristiku by měl mít člověk trošku estetický cítění a vkus, ruky vytrénuješ.
Dekuju
Ona je to hezka prace, I kdyz je clovek Casto spinavej a strasne unavenej.
Ja ted pracuju ve velkym kvetinarstvi/eshopu. Je to jiny typ floristiky, bez jsem byla zvykla, ale kazda zkusenost se hodi
clothilde Občas vypomáhám v pidi květinářství a dřina to je a špinavý ruce mám taky, ale oproti fabrice je to kreativní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.