Magráta to není pro mě, je to skupinový dárek! Jj, souhlasim, ze umístit takový obraz je komplikované. Tipuji, ze si to obdarovaný dá do kanceláře :)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Magráta ten je taky krásnej. Mně se jich líbí moc... Ale já jsem k Švejdíkovi nekritická. Mám ho moc ráda léta ![]()
Dnes mi udělalo radost jarní tvoření s dcerou. Za chvíli bude mít šestnáct, tak si užívám každé chvilky, kdy chce trávit čas se mnou. 
EDITH4B to je hezké a mám na to i materiál. ![]()
continuity díky. Jo, je úplně jednoduchej. Jen eukalyptus, waxflower a kočičky...Dnes jsme toho zvládly hodně. Ještě čtyři květináče a jeden minitruhlík. Bylo to moc fajn.
domenica to je Praha 7? mě zaujal hned (neříkám, že to bylo jen kvůli té kočce :-))
Ano, Holešovice, těsně pod Letnou. Jaromír tam v okolí bydlí. O sobotách tam bývají (tedy bohužel bývaly a doufám, že brzy zas budou) trhy, náměstí se přezdívá Heřmaňák.
Magráta Jaromír nádherný
! Mám spadeno na Tančírnu, ale bohužel neposílají zarámované.
Kde že je ta velikonoční soutěž?

Catherinne no ale di do někam, to je strašně hezký..! já myslela, že se soutěží o olízaný kuře a la Karja . To bych se i zúčastnila. Takhle ne teda.. ![]()
Pavlena sakra nasadila laťku vysoko,co?![]()
Catherinne moc hezký!!!
Catherinne to je krásné. U nás by to asi nemělo dlouhého trvání;)
Evaeva u nás taky ne
, kočka by to měla pryč během vteřiny. Catherinne Tvoje to nezajímá? Je to nádhera a super nápad.
Moc mě dnes potěšily tulipány od manžela

Sluníčko venku
jo, stačí mi málo, ale po sprintu do práce - z práce- jedno dítě ze školky- druhé z jeslí - domů na oběd v 15:30, procházka aspoň chvilku venku na teple fakt potěšila a děti šly dobrovolně, téměř rády ![]()
Pavlena Já mám to kuře z loňska, takže bedna je jasná!
Karja Já toho matčinýho beránka naštěstí nemám :-).
Moc mě dnes potěšily tulipány od manžela
Prekrásne!
Ukázalo som manželovi, pochopil. ![]()
Karja tak ty mas samozrejme prvni misto..! Ja tak trochu doufala v umisteni na bedne, ale uvedomuju si, ze Pinot Noir mela taky jakysi silny kousek, jen nevim, jestli nebyl vanocni..![]()
Pavlena myslíš moje ohnilý vejce? ![]()
Ty byly hodně strašidelný, ale ač vypadaly jako něco z pitevny, sežrali jsme je. Už víckrát nesoutěžím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.