Catherinne
No ty jsi šikovná!!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir jooo, zombie vejce..!!
A este tu mel kdosi korpus vence omotanej krepakem, to byl taky silny konkurent..!
Jo! Zombie vejce si pamatuju![]()
Catherinne U nás by nebyl problém vejce, jen včera jich do jídla 10 padlo
, ale já jsem strašně ráda, že to letos odpadlo do školy
. Tulipány taky miluju,měla jsem strach kvůli kočce, ale mám je na polici, kam se nedostane.
Renusatko ani vejce ani tulipány kočky naštěstí nezajímají, doufám, že jsem to nezakřikla a nebudu mít zítra skořápky na drť
Catherinne to je krásné, jsi šikovná! Já můžu naštěstí svoje hnusné výtvory svést na děti ![]()
Catherinne Já bych někdy chtěla, aby kočku nic nezajímalo
, jenže to by nesměla být maina. Ta proleze návštěvám kabelky. Všechno, co někde leží musí prozkoumat a vyzkoušet a u všeho musí být. Už ji mám i u sprchování. Na stole nemůže ležet nic, protože by si zaručeně po prozkoumání lehla doprostřed.
Jak do adventního věnce.
Renusatko ale tak ony taky asistují, Ebby mi při instalaci okusovala nevěstin závoj, hrály si s peříčkama, nebo když se něco montuje, tak šroubky a tak...to je taky baví.
Ony za náma chodí jak pejsci z pokoje do pokoje, kde jsme, ale tam si pak většinou lehnou a pozorují.
V koupelně je topení v podlaze, tak to je taky fajn. Ale u vás je stopro rušněji a taky ty naše maj 12 let, tak je to jiný než kotě.
Dcera si ten talíř na stůl chce udělat taky, ale už teď ví, že ji kočky ty kytičky budou krást a lovit ![]()
To já už právě ne, tak se musím snažit!
Catherinne mohla by ses vymlouvat, ze ti to kočky zkazily
ale není třeba, krasna výzdoba! Taky mám plno tulipánů a tyhle kupodivu i dlouho vydrží. To jsou tak pozitivní květiny :)
Catherinne krasne vsechno
a u toho talire bych si i tipla, ze je od tebe (nevedet to)... je to takove krehke a etericke jako ty;)
Catherinne moc hezká výzdoba ![]()
Pavlena nebol ten krepakovy môj? Ale tento rok máme niečo inšie, už som dávala do detského vlákna.

letfenixa
to ty nebo potomek?
tina dieťa, úplne samostatne ![]()
letfenixa nedá se mu upřít, že je kreativní.
letfenixa akorát taky nechápu ty vánoční čokolády ![]()
Catherinne ja to nesmiem, a syn nie je zvyknutý na veľa čokolády, max dva hryzy, ešte tu má 3 zo 4 mikulášov a toho jedného mu zjedol muž.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.