Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mne dneska dával v zelenině jeden starý pan poslední jahody, co koupil přede mnou a na mě už nezbylo. Normalne zadarmo jako darek, pro děti.
Mne dneska dával v zelenině jeden starý pan poslední jahody, co koupil přede mnou a na mě už nezbylo. Normalne zadarmo jako darek, pro děti.
To je úžasné, málokedy sa niečo takéto vidí...![]()
Karja
(děti ječely, nebo tentokrát ne?)
Mně udělalo radost, že se mi povedlo zachránit buchty, který byly včera málo upečený a místo toho, abych vyklopila pekáč do popelnice, jsem je ještě ráno vrátila do trouby... jako prezentovatelný v neděli po obědě by to nebylo, ale dobrý to docela je.
Jos My máme od loňska adoptovaného psouna, je to fajn pocit ![]()
Aranel Normálně jsem tam byla bez dětí, ale dali jsme se do řeči, takže věděl, že mám děti a muze, co si má trhnout nohou (radil mi nějaké recepty pro ,,toho mýho,,).
Biely kvet No jako tohle se málo sice vidí, ale myslím si, že lidi jsou veskrze milí a hodní, já jsem si hned vzpomněla na kolikrát zdejší nálady, jak jsou Češi takoví a makoví.
Biely kvet No jako tohle se málo sice vidí, ale myslím si, že lidi jsou veskrze milí a hodní, já jsem si hned vzpomněla na kolikrát zdejší nálady, jak jsou Češi takoví a makoví.
Ale tak to zas hej, ja som v tomto smere tiež skôr optimista. Potom zas ale, keď ma niekto sklame, ťažšie to znášam.
Karja
To je hezký!
No tak ten je taky boží. Řezáčovo náměstí. ![]()
Magráta to je krásný! Ja byla dnes vyzvednout toho Havla a kochala jsem se tam :)
Karja Já si teda myslím, že většina starších lidí je zlatých. Jako najdou se nerváci, to vidím v práci denně, ale je jich minimum. Kolikrát mi děkují že jsem na ně "hodná" a já jim říkám, proč bych nebyla, když jsou u mě 15 minut a jsou taky "hodní".
Většina se chce hlavně popovídat, nemají rádi spěch, ale bohužel to určitě všude nejde jak u nás, kdy s nima za těch 15 minut můžu probrat cokoli, než je nasnímkuju. Ještě ke všemu já to mám ráda, pokecat, dozvědět se osudy nebo prostě cokoli. Nemám ráda jen lidi, kteří s otevřením dveří začnou o nemocech a co jim vše je, těm říkám, že se u vyšetření musí být ticho
.
Tulipe a už víš, kam ho umístíš? je tak výrazný, nejen obraz, ale k tomu Havlova osobnost atp, že vůbec nevím, kde by vynikl
v novém domě by se mi právě líbily všechny ty vlakové motivy vedle sebe
domenica to je Praha 7? mě zaujal hned (neříkám, že to bylo jen kvůli té kočce :-))
Biely kvet děkuju
Renusatko To je skvělé řešení! Já to myslela obecné mladej nebo starej, většina lidí je fajn;-). Tuhle jsem říkala sestře, no víš co, říkal mi starej XXX a ona říká, cože, von taky mluví? A já říkám, jo mluví, se ho musíš na něco zeptat. Já jsem taková mluvna, mám ráda smalltalk, prohodím s každým, bohužel taky dost často kravinu no:-D. Ale v dnešní době, je i za ně snad každej rád:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.