Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 25. března 2021 11:04

Taková blbost. Dneska jsem objevila naše staré auto, co jsme před lety prodávali nějakým Pražákům. Stojím a čekám takhle na Žižkově a z nudy čumím na zaparkovaný auta. U jednoho si říkám, no jo, takový auto jsme taky měli, i stejně rozbitou krytku... a hlavně mají pořád stejnou SPZ, jak jsme měli my :) Tak jsem ráda, že někomu pořád slouží, bylo to naše oblíbené auto.

Sorry za narušení velkonoční soutěže :)

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 25. března 2021 11:10

moonlight haha, ja mela kdysi to podobny. Cekam na svetlech a naproti ceka auto, model co jsem mela jako prvni "moje vlastni". A moje myslenky: jeeee, tohle auto jsem mela... i ve stejne barve...  i se stejnou spz... (az pak mi to doslo)

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 25. března 2021 11:29

Pavlena No, to je přesný, ten myšlenkový pochod! To mě pobavilo. Já to neumím, tak napsat. U nás to bylo jakože naše první lepší auto, ten zážitek, že ti to do kopce neklesá, ale naopak klidně ještě zrychlí si pamatuju doteď :)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:07

letfenixa 

Kdybych měla jenom syna, taky by se nám tu válela čokoláda několik let.

Offline Karja
44744 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:19

moonlight My máme takovy ne příliš častý model auta a hrozně me potěší, když někde potkám stejne a i se mi párkrát stalo, že nás vytroubili. Jednou jsme jely s kamarádkou kolem Salzburku a potkaly i ve stejné barvě, taky troubili a bylo to fakt milé;-)

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:25

Karja To chápu! To se mi hrozně líbilo, když jsme si půjčili obytňák, že se řidiči obytňáků zdraví jak třeba kamioňáci. V zahraničí to funguje stoprocentně, hrozně mě to bavilo, taková jako sounáležitost. Pak mi to chybělo.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 25. března 2021 13:59

První letošní motýl

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 14:00

dynda moje malá ségra si dá po jídle třeba dvě lentilky:) u ní doma by se možná našly čokolády z předloňského Mikuláše.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2021 14:01

Naprosto parádní počasí

Offline Catherinne
10862 příspěvků moje polička 25. března 2021 14:02

Pinot Noir já viděla dva žluťásky

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 25. března 2021 14:03

Catherinne krasny napady na dekorace a krasna kytka, s freziema je to moc hezky.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 25. března 2021 17:18

Pavlena moonlight vy si pamatujete svoje staré SPZ? Já ani tu svou současnou. Před nějakou dobou proběhl pracovní email pro všechny uzivatele: prosíme majitele červeného seata s poznávací značkou XY, ať si jde přeparkovat. A já nic. A pak mi volá kolega: hele, není to tvoje auto? Musela jsem se podívat do malého techničáku

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 25. března 2021 17:44

Fakirka Když jsem ho viděla, tak se mi vybavilo, jen tak z voleje bych si určitě nevzpomněla.

Se současným mám taky problém, vytvořila jsem si mnemotechnickou pomůcku, tak už je to trochu lepší, ale trvá mi to, než to dám dohromady. Ale co si pamatuju doteď, je SPZ naší škodovky, kterou jsme měli, když jsem byla malá, takže tak 35 let.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 25. března 2021 17:55

moonlight můj muž si pamatuje SPZ všech našich aut

Co jsme kdy měli 

Offline Brioso
627 příspěvků moje polička 25. března 2021 18:13

Taky si pamatuju SPZ stare Skodovky, co jsme meli, kdyz jsem byla mala. A je to jedina SPZ, kterou si pamatuju. Nepamatuju si ani SPZ sve motorky.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. března 2021 18:25

Ja si našu ŠPZ zhruba pamätám ale to len preto, že tu v susedstve sú ďalšie dve také isté auta a kým som si ju nepamätala (a nevedela presne kde sambo zaparkoval), musela som nakukat cez okno dovnútra na riadiacu páku.. my máme automat a tie dve sú manuál.  

Edit. Keď mam kľúče, tak samozrejme viem, že stačí zmacknut a čakať, ktoré auto zablika

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 25. března 2021 19:34

Fakirka Tak to jsem ráda, že nejsem sama. Nepamatuju si žádnou spz ani svých ani mužových aut. Akorát svýho prvního auta jsem si kdysi pamatovala. Mně by vyhovoval ten system spz na majitele a přendávat si to dál na další auta. Jediný číslo co si pamatuju je starý telefonní pětimístný, co jsme měli doma, když jsem byla malá.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 25. března 2021 19:36
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. března 2021 19:37

Fakirka My si pamatujeme narozeniny a výročí a chlap SPZ.

Já si pamatuju SPZ našeho prvního auta, protože to bylo datum naší svatby. Auto bylo dřív než svatba. Takže já si vzpomněla na datum svatby a věděla jsem SPZ, chlap se podíval na auto a vzpomněl si na výročí

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 25. března 2021 19:42

Catherinne Pinot Noir , kolem mě dnes prolétl taky žluťásek. Úplně mě to zvedlo náladu