Internetový podvodník nabízí levně značkové parfémy.
Čo vás dnes rozosmialo?
Baví mě vtipná reklama Rakouských drah s Karlem Gottem ![]()
Nutně potřebuju aspoň jednu červenou pandu! ![]()
http://g.cz/9-roztomilych-duvodu-proc-ma-byt-panda-cervena

![]()
Ty jsou boží. Jak se lekla, chudinka
.
Konečně pořádný varování! ![]()

Kočky mají vždycky navrch.

To je nádhera
. Kez by i to nase zvirectvo spolu takto vychazelo a zilo v symbioze ........ ale to nee. Nas hyperaktivni pes prave nesnese to, ze maji kocky navrch a muze se zblaznit, kdyz nektera z nich treba utece na strom. S kocourem se nesnese vubec, profackují se, s kockou je to o neco lepsi, s tou si i umi chvili hrat. Ale je to fakt pravda - kocky maji vzdycky navrch
.
U nás to takhle funguje.![]()
Funitel ráno prohlásil, že když budu pravidelně péct domácí sušenky, bude mi pravidelně nosit kytky.
![]()
To by člověk nevěřil, jak je v některých administrativních budovách veselo.![]()
Vezmi si masku a klouzej se dál...kamera nekamera![]()
člověk by si myslel, že pracuješ v cirkuse
já se tu chechtám jak pako
V rámci vylepšení kádrového profilu budeš muset zorganizovat požární školení a v jeho rámci zavést nafukovací klouzačky přímo z oken. I kdyby to mělo zachránit jediný lidský život... ![]()
http://nazory.euro.e15.cz/blogy/blogy-zapisnik/jana-havlingerova-babisova-stinova-vlada-1165353
Poslední odstavec je hodně zajímavej, myslím, že se tím mnohé vysvětluje.
Mně spíš přijde zajímavej ten Mildův nápad. Fakt duševní gigant. ![]()
Tajně hlasovat by se mohlo o jakýchkoli návrzích týkajících se poslanecké imunity, platů ústavních činitelů a také – a to především – prezidentských pravomocí.
Aby se pak nedivil, že jedinou jeho pravomocí je kladení věnců - za podmínky, že neřekne ani půl slova, a podstoupí před tím zkoušku na alkohol.
A ještě by mě zajímaly ty "důkazy" saudského duchovního...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.