Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. května 2018 10:24

To je důvod k radosti?

Samozřejmě! Hlavně proto, že mám signály od obchoďáků, že jsou na ně dobré reakce. Na těch nových nápojích je také lehce upravené logo. Lišák s vyplazeným jazykem A s tím související nový hashtag #onvyplazujejazyk. Chceme tím mířit na mladé zákazníky, typově od deseti do dvaceti let. Samozřejmě s přesahy na obě strany.

Čí to byl nápad? Vyplazený jazyk?

Jednoznačně můj. Na marketing tady mám výborného člověka, ovšem zásadní směry, jako například tento, určuji já. To však neznamená, že řadu nápadů nepřebírám od různých lidí. Rád se s nimi o značce bavím a jsem otevřený všem možným návrhům. Ve finále je to ale vždycky moje rozhodnutí.

Děláte Smartyho už čtyři roky, ale stále je to prodělečná věc. Aspoň podle toho, jak jste loni na podzim poodhalil čísla.

Poodhalil není úplně správné slovo. Já čísla nikdy netajil. Když se někdo zeptá, tak mu to řeknu. Je pravda, že na provoz firmy doplácím. V tuhle chvíli to úplně přesně nevím, ale je to řádově asi 200 tisíc měsíčně.

https://archiv.ihned.cz/c1-66128120-na-smartyho-doplacim-200-tisic-mesicne-pristi-rok-bych-se-chtel-dostat-na-polovinu-potrebujeme-se-dostat-do-retezcu-rika-dominik-hasek

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 04. května 2018 15:25

Mutziputzi 

Energydrink pro desetileté, no super.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 04. května 2018 15:57

dzizisketa S timhle marketingem nemam strach, ze by to ohrozilo generaci

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 08:12

Moje sny. 

Z pondelka na utorok sa mi snívalo ze som našla v Prahe krásny byt, v spálni bolo obrovské okno a z postele výhľad na celú prahu. Kuchyňa bola skromnejšia ale vôbec mi to nevadilo. Dokonca tam bola aj vírivka. No bol to veľmi zlý pocit keď som sa ráno prebudila, bol to taký živý sen. 

No a dnes sa mi sníval total blud. Boli sme s priateľom na dovolenke a stretli sme tam Ivana Bartoša. Otvoril si cukráreň a išiel na druhý deň predávať zákusky na trhovisko tak sme sa dohodli že ráno príde po mňa. No prišiel na staršej bielej Octavii a išli sme na Náplavku a tam vo vedľajšom stánku predávali zákusky o 50% drahšie. Priateľ sa pomýlil a myslel že to je Bartošov stanok a nakúpil tam zákusky za 78€. Brali aj eura  Koniec 

Nikdy som také živé sny nemala ale celkom sme sa doma pobavili. 

Offline RoSa
10148 příspěvků moje polička 09. května 2018 08:22

paktofonika

nebyl to ten byt na křižovatce, vana u okna, s výhledem na Hradčany? Mutzi to sem dávala, že prej dobrý!

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 08:29

RoSa Nie nie. Bola to nadstavba budovy, taka úzka, byt bol mezonet a spálňa hore s obrovským oknom. Všetko bolo biele. 

Takéto niečo len výhľad na Prahu z veľkej výšky. A strecha bola rovno. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 09. května 2018 08:32

paktofonika zive sny o zakuscich jsou vedlejsim ucinkem nizkosacharidove diety

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 08:35

viktorka_od splavu No hej, zákusky Praha...všetko čo mi v živote chýba 

Offline Sweet Potato
40277 příspěvků moje polička 09. května 2018 09:39

paktofonika Ty po té naší matičce stověžaté tak toužíš, že se o tebe normálně bojím, že se to nemůže obejít bez rozčarování.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 09. května 2018 11:15

Sweet Potato presne to jsem chtela napsat

Ja z Prahy odchazela se stejnym pocitem nadesni jako tam paktofonika jde a ted jsem na tom skoro stejne jako predtim. Jen uz vim, ze mi jen zmena bydleni nepomuze, protoze vsude se neco objevi

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 11:25

Sweet Potato Candance Ja by som sa tešila asi do každého veľkomesta nieje to len o Prahe. Mne to prospieva, ľudia ani ruch mi nevadí, veľa možností pre mňa aj pre psov... Ja sa teším. Mne bolo dobre aj Brne aj keď je to také menšie mesto. Len sa bojím že budem mať malo času na to všetko čo som si naplánovala. 

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 09. května 2018 11:30

paktofonika tohle teseni v ocekavani velkych zmen je nejlepsi, nedej si ho pokazit

Offline 999
19809 příspěvků moje polička 09. května 2018 16:43

paktofonika Praha je úžasná, máš se na co těšit.  Já jsem tu jako ryba ve vodě :-). 

Jinak jak velký byt hledáš? Kdyby mě něco cvrnklo do nosu....

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 16:46

Lol, už som na nástenke vo vchode čítala vselico(je to taký odkazovač pre tých ktorí sa boja susedov priamo konfrontovať a domovnik to pravidelne strháva) ale na tomto sme sa dobre nasmiali teda. A nejde o nás, pravidelne mažeme a aj kľučky používame. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 16:48

999 No to verím. Keď som bývala v Krakowe tak to bolo skvelé obdobie a užívala som si to. Skok do 45 tis. mesta bol hrozný. Ja už mám toho toľko na pláne...

A hľadám 2kk alebo 2+1 a min 50m2 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 17:11

Lol, už som na nástenke vo vchode čítala vselico(je to taký odkazovač pre tých ktorí sa boja susedov priamo konfrontovať a domovnik to pravidelne strháva) ale na tomto sme sa dobre nasmiali teda. A nejde o nás, pravidelne mažeme a aj kľučky používame. 

Zabudla som pridať foto

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 09. května 2018 20:05

paktofonika Tak Krakow je uzasny...A tez ti uplne zavidim, ja z Brna do 20 tisic a hned depka a ja se uz odsud bohuzel nehnu, pac kompromis.   Ale nastesti dobry spojeni se svetem, to byla ma podminka.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 20:50

Luna Jj, Krakow je parádny, rada sa tam vraciam. No ja mám depky odkedy tu som, prišla som sem kvôli priateľovi ale krátko na to uznal že je to bludale držali nás tu isté záväzky voči rodine...No proste som rada že odtiaľto vypadnem. Mne to veľkomesto svedčí a prospieva. Manžel neplánuje prehodnotiť váš pobyt v malomeste? Ako Z Brna do 20tis mesta je tiež veľký skok a ja by som tam neprežila asi ani rok. 

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 09. května 2018 21:24

paktofonika Manzel je tu strasne spokojeny. Rozhodovala cena, vsechno si financujem sami uplne od nuly, takze na Brno nebylo. Navic pro me to jinde nez v centru nema vyznam a tam je to nedostupny. Si proste musim zvyknout.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 09. května 2018 21:32

Luna Tak manžel má spojenie so svetom, služobky po svete no to sa nečudujem že je spokojný niekde v menšom meste kde si odpočinie. Ako hej ja si tiež hovorím že do tej Prahy sme mali ísť skôr, predsa len tie byty išli hore ale keď predáme ten byt tu tak aspoň čosi na hypotéku bude. No ale s tým zvyknutím to vidím biedne. Proste keď si raz človek z väčšieho mesta a máš to tam rada tak to tak asi bude na stálo. No aspoň s nástupom do práce sa ti to trochu zlepší nie? A hlavne si uži víkend v Prahe. :)