Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Online Garfie
28535 příspěvků moje polička 22. května 2018 17:43

moonlight Jo, přesně u toho jsme se doma dost nasmáli...

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 22. května 2018 23:19

Včera mě notně rozveselila kosmetička, k níž jsem se uchýlila s obočím. Nejdřív začla radostně kvikat nad mým účesem: To je super barva, kde vám ji dělali? Ale na to jsem už celkem zvyklá (ačkoliv to skutečně vůbec nechápu).

Ovšem pokračovala... No ty vlasy, to je super, a jste celá tak elegantní...  venku třicet stupňů, já uřícená v krátkejch džínách, zapoceným tričku a okopanejch teniskách... fajn, trocha servility nikdy nezaškodí, lebedila jsem si. A pak to přišlo.

Vy mi připomínáte jednu... no teď je novej film o jedný dámský skupince... neviděla jste to? jsou to takový dámy... (bleskurychlý oceňující pohled)... ehm... chrrr... mhm... (chvilka napětí, přičemž se jí začalo kouřit z hlavy) mno, zralého věku!    

S jistotou jsem očekávala, že z ní vypadne Judi Dench a podobný ročníky, ale nakonec  - naštěstí pro ni - radši nikoho nejmenovala 

Offline viktorka_od splavu
49294 příspěvků moje polička 22. května 2018 23:25

barbucha  i ta servilita se musí umět:D

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 22. května 2018 23:33

viktorka_od splavu 

Jo, chtělo by to nějaký školení 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 22. května 2018 23:44

Dadoo 

Já vim že krást se nemá, ale vyrojilo se mnoho, mnoho krásných Ovčáčků  

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 23. května 2018 16:42

viktorka_od splavu Jj, vtipny nez clovek donde k dvacitce hrubyho...A nevzpomene si na svuj tabulkac.  

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 24. května 2018 21:43

Furt me to mrzi!

Offline viktorka_od splavu
49294 příspěvků moje polička 24. května 2018 21:48

Luna tak myslím že tam jde o nepoměr mezi příjmy a výdaji... jinak můj první nástupní byl 3200,- čistého:D

20970 příspěvků moje polička 25. května 2018 10:08

Já už radši hebrejsky umim, co vy?!!!

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 25. května 2018 10:16
Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 25. května 2018 10:16

Mutziputzi jo a na koho by sa triasol nenávisťou inak?

20970 příspěvků moje polička 25. května 2018 10:22

slniecko Tyhle lidi jsou dílem směšný, ale já z nich mam fakt strach, myslim, že u nás jich žije mnohem větší procento než jinde, jinde myšleno tam kde nemají za sebou tak izolovanou bolševickou minulost.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 25. května 2018 17:15

Mutziputzi no to ja si myslím, že je oprávnený strach...z každej nenávisti ide strach, lebo jeden nikdy nevie, kde tá rana dopadne...no a tá zlosť, že "sa o mňa oni dobre nepostarali", tak áno, to bude pravdepodobne v postkom. viac rozšírené.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. května 2018 17:31

Jozef Golonka sa vyjadruje k tomu, že slovenská reprezentácia bude hrať na MS v základnej skupine v Košiciach a nie v Bratislave. Hlavne tie počty si všimnite. Z východu na západ sa ide 2 hodiny ale z Bratislavy na východ 4 až 5 

Nie je to nič lokálpatriotického, ale nechcime si pohnevať fanúšikov. Videli sme, že fanúšikovia chodili do Bratislavy na KHL až z druhého konca republiky, vedeli si urobiť tie dve hodiny cesty autom, aby videli dobrý zápas. Do Košíc je to už trošku ďaleko a diaľnice nie sú hotové, tak neviem, kto by išiel štyri alebo päť hodín do Košíc na hokej. Bojím sa, aby sme nestratili fanúšikov. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 25. května 2018 19:15

paktofonika 

Mňa práve dalo dole toto:

"Víte, proč se nesmí brát boží jméno nadarmo? Bůh nedal souhlas s použitím osobních údajů. #GDPR"

https://fici.sme.sk/c/20834362/nove-nariadenie-gdpr-prinieslo-vela-spamu-a-tieto-vtipy.html?ref=NL

Offline An.Fial
82 příspěvků moje polička 25. května 2018 19:15

paktofonika Přece protivítr, ne?

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 25. května 2018 20:11

https://www.youtube.com/watch?v=60OTJeVSzco&feature=share

Italský návod pro slovenské kolegyně, kterak nakrmit 5 hladových dětí 

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 25. května 2018 21:20
Reakce na Mutziputzi:

slniecko Tyhle lidi jsou dílem směšný, ale já z nich mam fakt strach, myslim, že u nás jich žije mnohem větší procento než jinde, jinde myšleno tam kde nemají za sebou tak izolovanou bolševickou minulost.

​Zrovna presne dneska jsem si na tyhlety arijsky bojovniky vzpomnela!

Jedu si takhle autobusem, do mistniho outletu na periferii   Z titulu periferie vede cesta uz castecne mezi luhy a haji, takze zastavky uprostred poli jsou vetsinou na znameni. Na jedny z nich ridic zastavil protoze znameni. Stojime, cekame, nikdo nevystupuje. Po chvilce se ridic otoci do vozu (ve mne, frekventantovi prazske mhd, razem mala dusicka) a oslovi nekoho za mnou:

Prominte prosim, ale vy jste mackal stopku, prejete si tedy vystoupit?

Cestujici klidne opacil, ze se asi prehmatl a vystupovat nehodla, omlouva se. A ridic na to: Nic se nestalo, dekuji a preji hezky den.

Ja si okamzite predstavila, jak by reagoval nas, Cech jako poleno autobusak - jakou sprostou sodu bysme okamzite vsichni dostali... Ten "muj" ridic byl totiz na prvni pohled, ehm, vsemozne jineho nez nordickeho puvodu 

Offline 999
19809 příspěvků moje polička 28. května 2018 18:23

Včera mě rozesmály dvě ženský na ulici... Sjely mě pohledem a jedna řekla druhé: to je strašidlo, takhle bych ven nevylezla...Obě měly přes sto kilo, leginy, květovaný stany, voživíno fialovou a bilou... A já kolektivní sukni a stříbrný tenisky :-).