https://www.facebook.com/kkrdboys/posts/2138966782998559
trefny
moonlight Jo, přesně u toho jsme se doma dost nasmáli...![]()
Včera mě notně rozveselila kosmetička, k níž jsem se uchýlila s obočím. Nejdřív začla radostně kvikat nad mým účesem: To je super barva, kde vám ji dělali? Ale na to jsem už celkem zvyklá (ačkoliv to skutečně vůbec nechápu).
Ovšem pokračovala... No ty vlasy, to je super, a jste celá tak elegantní... venku třicet stupňů, já uřícená v krátkejch džínách, zapoceným tričku a okopanejch teniskách... fajn, trocha servility nikdy nezaškodí, lebedila jsem si. A pak to přišlo.
Vy mi připomínáte jednu... no teď je novej film o jedný dámský skupince... neviděla jste to? jsou to takový dámy... (bleskurychlý oceňující pohled)... ehm... chrrr... mhm... (chvilka napětí, přičemž se jí začalo kouřit z hlavy) mno, zralého věku! ![]()
S jistotou jsem očekávala, že z ní vypadne Judi Dench a podobný ročníky, ale nakonec - naštěstí pro ni - radši nikoho nejmenovala ![]()
barbucha
i ta servilita se musí umět:D
Jo, chtělo by to nějaký školení ![]()
viktorka_od splavu Jj, vtipny nez clovek donde k dvacitce hrubyho...A nevzpomene si na svuj tabulkac.
Furt me to mrzi!![]()

Luna tak myslím že tam jde o nepoměr mezi příjmy a výdaji... jinak můj první nástupní byl 3200,- čistého:D
Já už radši hebrejsky umim, co vy?!!!

Mutziputzi jo a na koho by sa triasol nenávisťou inak?
slniecko Tyhle lidi jsou dílem směšný, ale já z nich mam fakt strach, myslim, že u nás jich žije mnohem větší procento než jinde, jinde myšleno tam kde nemají za sebou tak izolovanou bolševickou minulost.
Mutziputzi no to ja si myslím, že je oprávnený strach...z každej nenávisti ide strach, lebo jeden nikdy nevie, kde tá rana dopadne...no a tá zlosť, že "sa o mňa oni dobre nepostarali", tak áno, to bude pravdepodobne v postkom. viac rozšírené.
Jozef Golonka sa vyjadruje k tomu, že slovenská reprezentácia bude hrať na MS v základnej skupine v Košiciach a nie v Bratislave. Hlavne tie počty si všimnite. Z východu na západ sa ide 2 hodiny ale z Bratislavy na východ 4 až 5 ![]()
Nie je to nič lokálpatriotického, ale nechcime si pohnevať fanúšikov. Videli sme, že fanúšikovia chodili do Bratislavy na KHL až z druhého konca republiky, vedeli si urobiť tie dve hodiny cesty autom, aby videli dobrý zápas. Do Košíc je to už trošku ďaleko a diaľnice nie sú hotové, tak neviem, kto by išiel štyri alebo päť hodín do Košíc na hokej. Bojím sa, aby sme nestratili fanúšikov.
Mňa práve dalo dole toto:
"Víte, proč se nesmí brát boží jméno nadarmo? Bůh nedal souhlas s použitím osobních údajů. #GDPR"
https://fici.sme.sk/c/20834362/nove-nariadenie-gdpr-prinieslo-vela-spamu-a-tieto-vtipy.html?ref=NL
paktofonika
Přece protivítr, ne?
https://www.youtube.com/watch?v=60OTJeVSzco&feature=share
Italský návod pro slovenské kolegyně, kterak nakrmit 5 hladových dětí ![]()
slniecko Tyhle lidi jsou dílem směšný, ale já z nich mam fakt strach, myslim, že u nás jich žije mnohem větší procento než jinde, jinde myšleno tam kde nemají za sebou tak izolovanou bolševickou minulost.
Zrovna presne dneska jsem si na tyhlety arijsky bojovniky vzpomnela!
Jedu si takhle autobusem, do mistniho outletu na periferii
Z titulu periferie vede cesta uz castecne mezi luhy a haji, takze zastavky uprostred poli jsou vetsinou na znameni. Na jedny z nich ridic zastavil protoze znameni. Stojime, cekame, nikdo nevystupuje. Po chvilce se ridic otoci do vozu (ve mne, frekventantovi prazske mhd, razem mala dusicka) a oslovi nekoho za mnou:
Prominte prosim, ale vy jste mackal stopku, prejete si tedy vystoupit?
Cestujici klidne opacil, ze se asi prehmatl a vystupovat nehodla, omlouva se. A ridic na to: Nic se nestalo, dekuji a preji hezky den.
Ja si okamzite predstavila, jak by reagoval nas, Cech jako poleno autobusak - jakou sprostou sodu bysme okamzite vsichni dostali... Ten "muj" ridic byl totiz na prvni pohled, ehm, vsemozne jineho nez nordickeho puvodu ![]()
Včera mě rozesmály dvě ženský na ulici... Sjely mě pohledem a jedna řekla druhé: to je strašidlo, takhle bych ven nevylezla...Obě měly přes sto kilo, leginy, květovaný stany, voživíno fialovou a bilou... A já kolektivní sukni a stříbrný tenisky :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.