Potrefenáhusa no, právě, já to vidím přesně tou optikou dojíždění+děti, páč už jsem to zažila a v minutě před dvanáctou zdrhla... Luna děti jsou (zatím) spokojený kdekoliv. ovšem to nebude trvat věčně. a kompromis ve formě "já si budu trajdat po světě a ty tu pěkně seď na p.deli a čekej" není žádnej kompromis. každopádně bych ti přála, aby se ti tam líbilo, jenže zjevně nelíbí.. a nemyslím si že se na tom něco změní. holt trp a mlč..
Čo vás dnes rozosmialo?
viktorka_od splavu Je to mnohem jednodussi, kdybychom na to meli, tak si ten byt v Brne koupime.
Luna hele ale zas já jak byla teď v tom londýně, ono to člověku trochu srovná perspektivu do latě, tam se asi běžně jede hodku (i víc) někam, jela sem taky kvůlivá pekárně chleba trochu od centra a teda hoďku a přesedat na nadzemku, což je vpodstatě vlak, jezdí to cca á půl hodiny,už sem musela plánovat, panč ne každej v tý mý zastávce stavěl..no a bydlení sice furt v londýně ale periferie děsná. Ne že bych předpokládala, že po mým postu si řekneš jupí,já se mám že bydlím ve vesnici u Brna, já ti rozumím, taky preferuju velký město, ale taky sem mívala pocit, že bych do tý práce nemusela jezdit tak dlouho, no může bejt i hůř
V tvym případku je blbý, že s manželem máte každej krapet jinou představu a musíte hledat kompromis, ale ono se spokojeně dá žít leckde (píše ta, co šla za prací sama do prdelákova megamaximálního )
viktorka_od splavu
haha, to by mě ani nepřekvapilo.....
Hlava XII co to?
Tohle snad trumfne i legendární brněnský hořící pařez.

Toto není Photoshop

Dadoo Korunu by mu člověk dal
KapkaMM K té fotce jsem četla popisku, něco ve smyslu: Ovčáček=robot, dobíjí baterky.
Ovčo je tam jak na hanbě.
![]()

Dadoo ten vtip sám o sobě nic moc, ale ten obrázek je hrozně roztomilej:-))
Mě teda pobavila nabídka Tchiba na spacáky s rukávama, připadá mi to děsný. Jako vůbec většina těch jejich praktických věcí ![]()

moonlight
to je bezvadný! škoda že to neni fór...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články