a tohle znáš? ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
RoSa jo už sem to slyšela ale e-le-van vede ![]()
Mutziputzi
to je boží
Mutziputzi Chachá, to bude asi manželka pána, který nedávno žaloval mého zaměstnavatele, protože z reklamy na automobil, která vyjmenovávala všechny pomocné technologie, vydedukoval, že auto má autopilota a není třeba ho řídit ![]()
Pinot Noir ne ne![]()
Novy oblek Matěje Rupperta.
Samý parazit.. 
Pro ty, které nestihly zatmění měsíce (@JinaRealita a spol.). Vypadalo to takhle:

brrr Dík!![]()

Tak pred rokem a kousek bych to ale vubec nepochopila.
Lamicka jsem rada za kazdeho fanouska pane pratchettovych knih :)
Vcera jsem mluvila se svagrovou, a bylo mi mirne vycteno ze jsme nerekli ze mame hrusky, ze by si prijeli obrat...ta hrusen za ty tri roky co tu bydlime rodila poprve, ma male sladke zlute hrusticky, takze uz mame zalozene 3 sudy kvasu na hruskovici. Co spadne je okamzite nacnute vcelami a mravenci, na hrusni sidli srsni, takze obirat ze stromu je blbost. Nekdy bych chtela mit jejich sebevedomi![]()
Dneska mě rozesmály děti, které se koupaly ve fontáně před justičním palácem... Fakt čistá radost. Mezi nima lítali psi, matky rezignvaně koukaly a asi přemýšlely, jakou strašnou nemoc tam chytí. Bylo jich tam minimálně třicet, spíš víc. A každé dítě, které šlo kolem se přidávalo :-).
999 Tu fontánu mám taky ráda, zrovna nedávno jsem jela kolem a říkala jsem si jak je v Praze zoufale málo fontán a vodotrysků, je miluju!
Mutziputzi Já´taky :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články