Razie na Bulovce, razie Na Františku... obvinění ve VFN...
A tak dneska přijdu do naší kuřárny, stoupnu si vedle lavičky... a další příchozí mi položej dotaz: A vy nebudete sedět?!
No lehli jsme smíchy okamžitě všichni ![]()
Razie na Bulovce, razie Na Františku... obvinění ve VFN...
A tak dneska přijdu do naší kuřárny, stoupnu si vedle lavičky... a další příchozí mi položej dotaz: A vy nebudete sedět?!
No lehli jsme smíchy okamžitě všichni ![]()
A budeš?![]()
Mutziputzi tie lodičky v tej posilke
!
slniecko a cigárko![]()

Potrefenáhusa Sem si zase vzpomněla:
- Na začátku hodiny napsal školník na tabuli: Téma hodiny: Králíky. Cíl: Nakrmit je. Potom si otřel čelo a řekl. "To byste kluci nevěřili, co ty potvory sežerou". -
Tak rozmýšľam, ako si tie kravaty viažu ? Alebo kto
?
https://www.aktuality.sk/clanok/605769/nosenie-viazanky-moze-ovplyvnit-privod-kyslika-do-mozgu/
slniecko To zas vědci zaváleli! Nezkoušeli to utažení na sobě?
Kokoska to by mohlo byť ono ![]()
![]()

Ty králiči vtipy mě dostávají![]()
Dnes mě nahlas rozesmál pohled do zrcadla v kabince. Zkusila jsem si v Lindexu tyhle šaty. Ty kanýrky na rukávech vytvořily v kombinaci s mými rameny a pažemi něco neskutečného
Vypadala jsem jak červený triceratops!

Pinot Noir a fotka je kde?!!!
Potrefenáhusa To se fakt nedalo, to by se mi tu připomínalo ještě několik let ![]()
Já nevím jestli už to tu nebylo, ale mě to rozesměje vždycky a spolehlivě
https://m.youtube.com/watch?v=NMS2VnDveP8
![]()
Ounz hej, toto je skvelé:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.