Čo vás dnes rozosmialo?
Včera jsem si myslela, že už jsem díky Parfumanii totálně na hlavu... Zazvonil kurýr s baličkem a já mu říkala, že jsem si tentokrát nic neobjednala. A on tvrdil, že jo, že je to od firmy Birkenstock. V tu chvili ve mně opravdu hrklo...Když jsem to otevřela, byly tam obří pantofle, které si objednal manžel na moje jméno, protože si myslel, že bude v zahraničí... A rozesmál mě ten kurýr, když mi řekl, že mi třeba někdo chtěl udělat radost, a tak mi koupil boty...
. (To by musely být od Louboutinů...
).
999 Mne by urobili radosť aj tie Birkeny. Louboutin max na poličku na ozdobu. :D
paktofonika Tak i na poličku hezký :-).
999 Som si dala za úlohu kúpiť na jeseň topánky na podpätku tak možno by jedného dňa došlo aj na Louboutin :D
paktofonika Tak to jsem na tebe zvědavá :-).
U Ceske posty jsem reklamovala balicek, kterej nekam zasantrocili. Jejich dnesni odpoved me uplne rozsekala: "Vaše reklamace byla vyhodnocena jako nedůvodná, neboť zásilka nebyla dohledána." Neasi, kdyby byla dohledana, tak by mohla byt dorucena![]()
razorblade Mně takhle nedorazil doporučený dopis, jeho obsah byl ukraden pracovníkem české pošty. A na moji stížnost mi česká pošta napsala odpověd ve smyslu, že za moji škodu neodpovídají, protože oni odpovídají za zásilku "od podání do jejího dodání". ![]()
ČP je fakt nevysychající studnice mouder...
Mně kdysi na dotaz ohledně aplikace pro sledování zásilek pro mobily s OS Windows odpověděli zcela vážně, ať navštívím Pohlednici Online a ještě mi slečna Iva popřála příjemnou zábavu ![]()
Já jsem jednou posílala balíček a stálo to trochu víc, než jsem čekala. Tak jsem vznesla dotaz, jak si mám najít správnou cenu poštovnýho, protože jsem se na webu předem koukala na ceník a našla jsem tam jinou. Odpověď zněla "nevím, já na náš web nechodím". ![]()
Dada! ![]()
razorblade To je skoro tak dobré, jako když COS pošle mail, že mi nemůže (via DPD) doručit zásilku, páč na mě nemá mail.
Sweet Potato ne ne tohle vede.![]()
Já pracuju vzahraničí na jedné univerzitě a jsem hodně v kontaktu s partnerskými firmami. Abychom byli joooo transparentní, zavedla se loni povinnost oznamovat předem veškeré náklady na reprezentační/děkovací účely, a to i na sebemenší částky. Zní to rozumně, jenže v reálu... Když např. někdo z firmy u nás celý den přísedí na přijímačkách (zadarmo a dobrovolně) a já mu chci jako poděkování koupit malé balení Merci za 2,50 EUR, musím předem vyplnit žádost a poslat to na právní oddělení schválit. Teď mi ovšem vrátili účet s tím, že mi to neproplatí, protože kromě čokolády na tom účtu byla i papírová dárková taštička asi za 50 centů. Odůvodnění bylo, že z rozpočtu naší školy je zakázané kupovat papírové sáčky! To pomlčím o tom, kolika tisíci eur tyto firmy naši školu podporují. A já jim bez povolení od právního oddělení nemůžu za jejich pomoc ani dát univerzitní propisku a hrneček...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články