Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 17:52

Dadoo prdel je, pardon, ze jsem presvedcena, ze lid vysmivajici se michelin hospodam pak z vyznamne casti voli Babise, vtipny paradox

Offline Dadoo
11678 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 18:15

Mutziputzi No já si to myslím taky. Babišovi a Zemanovi voliči. Ti obyčejní lidé 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 18:16

Dadoo dokazu, jiste, ze jo, ale to nikdy nebylo jinak, tak to preziju. 

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 19:30

jinx Hlas lidu. Panebože. Myšelin pobavil 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 19:42
Reakce na jinx:

novinkari jedou mišelina a rozumí tomu 

Každá restaurace je hodnocena dle zákazníků(zda se tam dobře vaří a kolik to stojí a je to nejlepší reklama).Jsou drahé tříhvězdičkové i čtyř hvězdičkové hotely s restaurací s Myšelinskou hvězdou,kde je jídlo třikrát předražené,ale nikdo se tam pořádně nenají a ani chuťově nic moc.A jsou restaurace lidové,za lidovou cenu,kde dostanete veškeré druhy jídla,včetně svíčkové,nebo knedlo zelo vepřo za pár korun a je to výborné.

U nás máme českou kuchyni a buďme za ni vděčni,protože v zahraničí kolikrát dostaneme blafy,že se to nedá jíst,ale jsou třikrát předražené.A některé druhy jídel nedělají nikde ve světě.V Chorvatsku jsem nesehnal smažák(Od Dubrovníku po Makarskou).

Taky mám čím dál větší pocit, že michelinské hvězdy jsou jen taková snobárna. Našinec si raději zajde do čisté restaurace, kde si dá poctivý guláš s pěti a k tomu pivo, než do nějakého michelinu na kostku ve skluzu a vodu sebranou z rosy květů růže.

Michelinské hvězdy jsou jen k tomu, aby znásobily cenu stejných jídel z "bezhvězdičkových" restaurací...
Radši si dám pořádný chutný jídlo v restauraci bez hvězdiček, než v Michelinskými hvězdičkami označené restauraci "Kostku ve skluzu..."za 3 litry...

Natřel jim to, snobům.

a má recht...k čemu ty hvězdy jsou, když se tam normální člověk ani nenají...??? aby za uvařené vajíčko zaplatil výplatu...???

​Ja jsem nejdriv myslela, ze to je nejaka parodie 

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 20:17

jinx Úplně se vidím na dovolené, kde od Dubrovníku po Makarskou sháním smažák...

Online stes
9220 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 20:45

999... Kdyby jen tam a v horším případě ještě dostanu kostku ve skluzu 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 20:54

Sím, čo je kostka ve skluzu ?

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 19. zaří 2018 22:06

Dadoo 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 12:19
Reakce na jinx:

novinkari jedou mišelina a rozumí tomu 

Každá restaurace je hodnocena dle zákazníků(zda se tam dobře vaří a kolik to stojí a je to nejlepší reklama).Jsou drahé tříhvězdičkové i čtyř hvězdičkové hotely s restaurací s Myšelinskou hvězdou,kde je jídlo třikrát předražené,ale nikdo se tam pořádně nenají a ani chuťově nic moc.A jsou restaurace lidové,za lidovou cenu,kde dostanete veškeré druhy jídla,včetně svíčkové,nebo knedlo zelo vepřo za pár korun a je to výborné.

U nás máme českou kuchyni a buďme za ni vděčni,protože v zahraničí kolikrát dostaneme blafy,že se to nedá jíst,ale jsou třikrát předražené.A některé druhy jídel nedělají nikde ve světě.V Chorvatsku jsem nesehnal smažák(Od Dubrovníku po Makarskou).

Taky mám čím dál větší pocit, že michelinské hvězdy jsou jen taková snobárna. Našinec si raději zajde do čisté restaurace, kde si dá poctivý guláš s pěti a k tomu pivo, než do nějakého michelinu na kostku ve skluzu a vodu sebranou z rosy květů růže.

Michelinské hvězdy jsou jen k tomu, aby znásobily cenu stejných jídel z "bezhvězdičkových" restaurací...
Radši si dám pořádný chutný jídlo v restauraci bez hvězdiček, než v Michelinskými hvězdičkami označené restauraci "Kostku ve skluzu..."za 3 litry...

Natřel jim to, snobům.

a má recht...k čemu ty hvězdy jsou, když se tam normální člověk ani nenají...??? aby za uvařené vajíčko zaplatil výplatu...???

​Nejlepší je ta Myšelinská hvězda v 1. odstavci 

Offline viktorka_od splavu
49286 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:27

Berta no jasněže myšelinská!

Offline Biely kvet
4150 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 13:58
Offline Setare
942 příspěvků moje polička 21. zaří 2018 19:49

Dadoo Ovsem reklama povedena  

20970 příspěvků moje polička 01. října 2018 12:26

Offline viktorka_od splavu
49286 příspěvků moje polička 01. října 2018 12:28

Mutziputzi jako bít či nebít, žejo

20970 příspěvků moje polička 01. října 2018 14:50

Svobodní, kdyby někdo...

Offline barbucha blogger
35803 příspěvků moje polička 01. října 2018 15:27

Mutziputzi 

Úplně nejlepší je kandidátka JAUNER. Iluzionistu v důchodu například bychom mohli na magistrátu dost potřebovat! 

20970 příspěvků moje polička 03. října 2018 12:00

Dnes Prokopak asi vynechame

Offline Sweet Potato
40271 příspěvků moje polička 03. října 2018 12:51

Mutziputzi Had doufejme neni blbej, zalezl někde v teple v baráku. 

Ale je to děsný.