jerry jj. a pokud to vzal vozem, tak je teda zacpa na D1 horsi, nez jsem myslela:-)
Čo vás dnes rozosmialo?
viktorka_od splavu no tak ale...už si videla slimáka vo vlaku?
slniecko myslim ze ve vlaku jsem uz videla uplne vsecko![]()
prďola
Nene!
prďola viktorka_od splavu
no tak to jich tam bude asi víc, šneků. Mně už některý nese balíček týden.
Asi jak píše slniecko rodinný podnik.
Renusatko mne sel jednou tydny tri, ale to bloudil. ovsem 9 dni z jedne posty na druhou, bez dorucovani, to bude asi rekord![]()
jinx Seznamila jsem sve dve kolegyne s "dick day", coz melo velky uspech. Blbnou v kuchyni s ruznymi variacemi na dane tema doted. Mam vam pry vyridit, ze z hlediska dusevni hygieny jde o vyborny napad! Tez se chystaji pozadat sefovou, az se vrati z dovolene, o "dick day" a pry uvidime, co to udela.
Chudak sefka...
MP Marge chapu a nebudu lhat, taky jsem se s tim vyblbla ![]()
prďola Edovi Šnekovi jsem se smála minulý týden. Máme stejného doručovatele ![]()

Pinot Noir no to je skvělé!
Šnek Eduard má široký záběr...
prďola Jinak samozřejmě klasický scénář - na poštu jsem si došla, protože ačkoliv byl celý den někdo doma, objevil se jen lístek o tom, že jsme nebyli zastižení. Ale nic jiného už ani nečekám.
Pinot Noir aha!
tak na mě je šnek hodný zřejmě nadstandardně - pokaždé volá, jestli jsem doma. když nejsem ale vím, že dorazím kolem 17h, tak na mě čeká před barákem.
jít na poštu je pro mě za trest, zvlášť kdybych v době rozvozu byla doma
prďola No tak to je jasný, Šnek stepuje u vás před barákem a k nám už to nikdy nestihne ![]()
Pinot Noir
to mě nenapadlo...! tak já se budu šneka ptát, jestli má splněno vůči Pinotům a až pak mu dovolím na mě čekat - to by šlo, ne? ![]()
Pinot Noir stepující šnek je mimo mou představivost - umím si představit, jen jak tam smutně popochází a za ním se dělá ta cestička![]()
SunEclipse Stepující šnek!![]()
Jak mám jít spát, když se tu hlasitě chechtám?!
U nás jezdíval s PPL pan HROCH a nedávno jsem čekala balíček a ejhle, přivezl ho pan DATEL...
Vy tu spomínate Šneka a ja som večer jedného skoro zašliapla na terase.
Myslela som, že som ich už vychytala a vyhubila. A on hnusoba vyliezol odniekiaľ asi že sa zas oteplilo. Takže nespomínať! ![]()
Mne raz doporučili na brusenie drevenej podlahy pána, ktorý sa volá Slaný. Nezapísala som si meno, len telefon a hned prvá čo ma napasdlo, že dobrý deň pán Ocot. On ma opravil, že je Slaný a ja v rozpakoch a bez premýšlania som sa mu ospravedlnila "prepáčte, vedela som, že ste nejaká pochutina, len ma nenapadla na prvý krát tá správna chuť". No hanba. Ale podlahy vybrusil pekne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články