Čo vás dnes rozosmialo?
Potrefenáhusa bych radši přiznala, že jsem byla v kině na Babovřeskách než že mi přijde vtipný tohle![]()

Mutziputzi hele mně to přijde vtipnější než tu číst přes deset stránek kdo je vtipnější/blbější apod.
Potrefenáhusa zde opět musím prohlásit, že já pouze reaguji, a to velice umírněně, věřím, že se bonmotérky jednou unaví
Se snad na ten Chodov poprvé v životě vypravím ![]()
Zrovna včera jsem koukala (po patnáctý) na Báječný hotel Marigold - Nighy je super úplně ve všem, vždy a všude ![]()
A jste taky tak rozpolceny, jakoze milujete Love actually a Billa Nighyho, ale takova akce Vam prijde megatrapna? Ale asi pujdu![]()
711990 já bych se bála, že po takový akci už bych třeba Billa Nighyho milovat nemohla...
Je hezké, že ses dobrovolně ujala role zvěda a pak nám podáš report ![]()
Potrefenáhusa prave :D dzizisketa no jako mozna pujdu z prace okolo, ale s notyskem na podpis cekat nebudu![]()
Potrefenáhusa Snad teda ještě že jsem to neviděla, tohle úplně stačí.
Kokoska mutzi by se mnou nesouhlasila, ale zrovna tohle je fakt vtipný
Potrefenáhusa Když mně ten chlap přijde jako slizoun 1. kategorie
dzizisketa
Já jen že zrovna tenhle úryvek z filmu je odkazem na slavný a často parafrázovaný videoklip písničky Roberta Palmera Addicted to Love.
Těch “narážek” je ostatně ve zmiňovaném filmu spousta.
Se snad na ten Chodov poprvé v životě vypravím
Zrovna včera jsem koukala (po patnáctý) na Báječný hotel Marigold - Nighy je super úplně ve všem, vždy a všude
![]()
Já neznám ani Lásku nebeskou, ani Billyho Nighella. ![]()
Kokoska To je dobře, on tam v podstatě jednoho takovýho tak trochu slizouna hraje ![]()
Já si to snad dneska pustím ![]()
Jsem bytostne presvedcena, ze kdybych sem podesaty napsala jaka je to legranda, nakej ten funny gifik, uryvecek..jako davno bych byla oznacena za umornou, nudnou a uz by se me ptala proc to delam, cim to ze nekdo jede jak najata a v poradku??![]()
![]()
Mutziputzi Že by to bylo tím, že ty gifíky, úryvečky a přiznání se k oblibě sem hodilo nejmíň deset různých lidí?
Zatímco ty jsi obvykle urputná sama ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje