Rozosmialo ma stazovacie vlakno. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
https://www.extra.cz/prvni-pokus-o-vrazdu-na-antarktide-vedec-v-zemi-tucnaku-bodal-kvuli-knizce
Věřím, že ho osvoboděj.
Sweet Potato 4 roky
jeste metal by mel dostat
Sweet Potato to bola jasná sebaobrana!!!
slniecko Žejo![]()
Mimochodem, tohle bylpřesně důvod, proč Byrd tenkrát trávil tu polární noc na jižním pólu sám a sám. Měli být tři, jeden na poslední chvíli onemocněl a tak bylo rozhodnuto, že být tam ve dvou hrozí průšvihem, že jeden to zvládne líp.
Sweet Potato ponorka ve dvou je naprosto strašná
Potrefenáhusa ve dvou nevím, ale ve třech... kdy se logicky vždycky dva spiknou proti třetímu... tak to znám a děkuji neprosím si. myslím, že pokud někdo pošle takhle 1-2-3 lidi někam zavřený na delší dobu tak by sám zasloužil zavřít. nadoživotí
viktorka_od splavu To mne taky napřed napadlo, dva jsou rada, tři jdou zrada, ale na takhle mezní situace asi nejde aplikovat pravidla běžného života. Zřejmě věděli, proč se tak rozhodli. Každopádně ta kniha je nesmírně zajímavá a pořád žasnu, jak to tam uvládl.
Doufam, ze to tady jeste nebylo, ale pobavilo me tohle ![]()
![]()
razorblade Ty vole, pardon!! Jako zasměje se člověk, ty ručičky jak neudrží, ale je to neskutečný!!!!
razorblade jezis![]()
![]()
Mutziputzi ja to vidim na nejakou dusevni poruchu v uz docela pokrocilym stadiu :D
razorblade Nemocným by se člověk neměl smát, ale... ![]()
razorblade
Vsuvky z Arabely poznám, ale ten zbytek, to je Kameňák?
A zkuste si to pustit bez zvuku...to je teprve "materiál".![]()
razorblade
to je bozi!!! jen teda se ptam - to puvodni je fakt jeho hlas? a fakt se to jmenuje MOJE zpravy? :-O
Divný, co? By jeden čekla, že to budou klasicky "Zprávy Jaromíra Soukupa", ale asi zkouší nový formát.
dzizisketa ja jako o existenci Jaromira Soukupa vim, ale nikdy jsem to nevidela a neslysela a z tohodle mam pocit ze to nemuze bejt pravda. Ale ja uz hodne spatne rozeznavam troleni od pravdy posledni dobou...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články