Sweet Potato nevim, na tomhle si image nezakládám, lidem toleruju i Kameňák i Lásku nebeskou, myslet si o nich ale budu svoje![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Sweet Potato nejsi![]()
viktorka_od splavu tak hlavně se na tom nezacyklete ať mi pak prďola a spol. nepíšou, že já jsem ta co to rozmazává a vopakuje![]()
Mutziputzi já si klidně ještě další 4 stránky počkám než ti to napíšu, protože svoji nezřízenou touhu po potlesku umím při pátku držet na uzdě ![]()
A jsem já jediná, kdo Lásku nebeskou neviděl? ![]()
prďola tak hlavně aby už konečně přišel, když jsi tak urputná![]()
Mutziputzi neboj, taky se ho dočkáš ![]()
prďola hele papouškováním se toho nedočkáš už vůbec, invenci do toho dej!
Mutziputzi Tak tu ale radši nepiš, co si o nich budeš myslet. Nedávno to tu někdo schytal za myšlenky o slečně s bobrem.
coralline Nejsi, hlásím se do klubu.
Sweet Potato jenom že nemaj smysl pro humor, ne že v životě nic nedokázali a nic neumí
Mutziputzi ale jdi ty brepto! máš na repertoáru i něco jinýho než mytí nádobí a škrábání brambor? to totiž bylo tak invenční, až mě to vyrazilo dech ![]()
prďola ráda bych tě požádala abys mi dala svátek, tvoje výlevy jsou nezábavný a nudný, své komplexy si hoj na svém okolí, k tomu já ti sloužit odmítám, vynech mě, prďolo, buď tak laskava
Mutziputzi vynechám s největším potěšením. a kdybys během předchozích pár minut ztratila paměť, tak tys to byla, kdo první zmínil můj nick, ne já... takže prosím o totéž - laskavě se otírej o jiné nicky
prďola pššššt, uklidni se
coralline Nejsi,také jsem neměla to potěšení ...
coralline ne ![]()
Myslím, že vynechat zmíněnou ani dost dobře nejde, páč se tady rozprostírá široko daleko...
A má zřejmě spoustu času na commenty ke všemu. A 2x.
Samantha taky jsem ti někdy ukřivdila, že musíš kejhat? to se omlouvám, do toho kolik mám času a všeho je ti putna, to se doufám shodneme, i 3x
I feel it in my fingers, I feel it in my toes, pre-christmass stress is all around here, and so the feeling grows
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje