Garfie takhle si jednou (poprvé a naposled) synek vařil nějakej fujtajbl na posílení svalů, asi 14 mu tenkrát bylo. Základ byly ovesný vločky a taky z toho nevytáhl lžíci. Zničil mi můj oblíbený rendlík.
Čo vás dnes rozosmialo?
Já jsem si kdysi na střední chtěla upéct mraženou pizzu (sama doma, vrchol mýho vaření tenkrát). Zapla jsem troubu, aby se předehřála, a za chvíli cítím smrad, jako kdyby se pekl plast. Jako kdybych zapomněla pizzu vybalit, ale ta ještě v troubě vůbec nebyla. Zapomněla jsem totiž, že v troubě je schovanej zbytek bábovky na plastovým tácu, kterej už protejkal mřížkou
No, ja som raz skutočne dala piecť pizzu v krabici
...na nej totiž bolo napísané, že "obal prepichnúť vidličkou a tak dať piecť" a mňa nenapadlo sa kuknúť dnu, kde tá pizza bola ešte v alobale...a to bol vtedy požiarny hlásič pripojený rovno na hasičov, tak sme ešte museli rýchlo zastaviť, aby neprišiel zbytočný výjazd ![]()
už se tady pije asi dost :-))

moora ![]()
Loni jsem ten den byla na degustaci. Letis jsme si připili aspoň doma.
Ve vlákně Vinárna je asi pořádná spotřeba![]()
a já mám furt nějaký důchodcovský seznamky, za to může určitě Jiná Realita !
Potrefenáhusa Plešatý tlusťoši? Hamba!![]()
Sweet Potato s průměrným IQ 100 mi to píše!
Sweet Potato s průměrným IQ 100 mi to píše!
šiš já už nad tím kroutim hlavou pár dní a vona je to seznamka?! já na to neklikám, tak mi to nedošlo![]()
viktorka_od splavu hele, jistá si nejsem, taky neklikám :-D
Mě včera rozesmála taková blbost, e-mail od překladatele v reakci na sazbu:
Všiml jsem si tam jediné chybičky: mezi verši "tu tlapa medvědí, tam šelmy hbitý sval," a "zde vrch se tyčí jako hrudník pyšně vzdutý" chybí prázdný řádek (oddělení strofy); jinak je to krásné.
Prázdný řádek mezi hbitým svalem a hrudníkem pyšně vzdutým ![]()
Prodáváte klícku, někdo chce foto i se psem uvnitř, tak ho tam naženete, vyfotíte a paní pošlete fotku krávy, kterou jste si vyfotili na výletě ![]()
Zu Nene. ![]()
Pavlena chramlavý prsty, no, ale kráva pobavila, obchod proběhl, ale ten zbytek už by byl do stížností, dlouho zase nechci nic prodávat lidem :))
Zu jj prodavam ted zase nejake veci a nekteri lidi![]()
Předseda Společnosti pro výživu se jmenuje Tláskal. Mně někdy stačí málo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články