Pavlena věk ok, mně nepřijde, že bys na to byla moc mladá
Čo vás dnes rozosmialo?
continuity tak spousta módy není praktická, třeba šperky. tohle je v podstatě takovej body šperk. ale to je otázka vkusu...nebo spíš optiky každýho soudruha :) v mých kruzích takovýhle sele není ani nic extravagantního - ne že by to nosil každý, ale nikoho to nepřekvapí.
Jedu vlakem se skupinkou deti, tak cca 10-11 let a zcela vazne jeden z nich pronesl: Decka, kdo tady z vas ma ADHD?
No nic...Mne to prislo hrozne vtipny.
Luna Mě to přijde skvělý, jak ty děcka už o tom mluví normálně ![]()
Luna
To je vtipný!
A mě dnes pobavila dcera, která si v restauraci objednala míchaný drink, jednou z ingrediencí bylo "baked apple" a když jí ho přinesli, tak očividně zklamaně pronesla "to jsem netušila, že baked apple je obyčená křížala!" ![]()
Garfie
To mi zas pripomelo, jak jsem si pred dvaceti lety obednala ve Francii tagliatele , jako ze kdovi co to bude za specialitu a oni mi donesli testoviny!
Karja banana ![]()
Karja Já jednou v Chorvatsku u zmrzlinového okna si taky "chorvatsky" vyžádala banana, borec bez řečí zmizel v vzadu v baru, přinesl banán a podal mi ho v zmrzlinovem kornoutku. Bylo to milý a vtipný a kopeček banánové zmrzliny jsem dostala gratis.
OliveOyl Lama_z_Lana diky predsedkyne..! ![]()
a pro dalsi v debate Karja Zarinya zde moje kratasy. Zustavaj no.
A hned jsem potkala v obchodaku na takovy selmicce za zenitem (vystylovana na zachovalou padesatku, pritom zrejme mladsi nez ja) ukrutny kombo. Kozeny kratasy, pruhledny puncochy, kotnikovy kozacky na podpatku a vujtonka. No nepotesila me a doufam to budu mit lepsi.. ![]()

Pavlena Je to hezky takhle s tím svetrem;-)
Pavlena jsem o tobě vůbec nepochybovala, jestli někdo má nosit kožený kraťasy, tak jsi to ty
(boty uplně nevim teda, to bych asi ještě experimentovala)
Pavlena schvaleno!
Ja se dneska nastvala v COS ve zkusebni kabince. Tlumeny (zluty!) svetla a intimco jsou sice cool, ale kdyz v kabince clovek nevidi, co ma na sobe, tak je to trosku k nicemu no. Na chodbe tma jeste vetsi.
Karja Lama_z_Lana dikdik!
viktorka_od splavu jsou v planu vysoky kozacky, Cosmo. Tyhle jen, ze bylo teplo, potrebovala jsem k tomu jeste nalovit bundicku. ![]()
Pavlena dobry!
svetr je uzasnej.:-)
Pavlenatato kombinácia je fakt super
Pavlena Wow!![]()
Pavlena dobrý to je!
Pavlena paráda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články