Isca asi tak.
Čo vás dnes rozosmialo?
Ted nevim, kde to tu bylo, ze booking nabizi k ubytovani nejake ruiny - mne dneska vyskocily na IG tyhle luxusni apartmany ![]()

Myrtila Ve vtipech. ![]()
Myrtila Tak přesně ten mi vyskočil. Jenže já se tomu směju, ale my jsme dvakrát bydleli se sambem a v takovém větším bizaru typu squat, a jednou s kamarádkou nás ubytoval jeden týpek ve svém obejvaku a bylo to divný, celý víkend byl doma a furt chodil z ložnice do kuchyně a koupelny jako by se nechumelilo. Takže na mě cílej správně no;-DD
Sweet Potato No, je to takovej vtip ![]()
Karja A jaky to v tom squatu bylo? Nasli jste to pres booking?
Ja obcas sjizdim na boredpanda vybery fotek, jake ubytovani prave lidi meli pres booking nebo airbnb, tam byva vyber z toho bizaru, tak se u toho docela bavim, ale stat se to mne, asi by me na miste slehlo ![]()
Myrtila Jee, no tak na to se někdy podívám. Hele squat je nadhodnocene prirovnani, ale jako nebývalo to dobre ubytování. Ale nikdy to nebylo překvapení, vždycky jsme tak nějak věděli do čeho lezem, jen v jednom ubytování byl fakt nepořádek, jakože tam nikdo moc neuklizel bylo znát a jako za ty tři dny co jsme tam spali se tam vystřídalo různé na gaucich a i na balkone na přespání asi 7 cestovatelu, to byl hodně open apartment:-D. My jsme vždycky na to ubytování měli hodně nízké nároky, jakože je to položka na které ušetříme, normálně jsem v hotelu bydlela poprvé až letos, tomu by třeba někdo ani nevěril:-D.
Karja To asi nebylo v CR? Takhle popsane to zni vtipne, ale sama bych to asi zazit nechtela
Myrtila To nebylo v ČR, tak jsou to zážitky, že jo! V ČR jsme bydleli vždycky tak nejak standardne. Jako já to airbmb objevila vcelku pozdě, jako škoda. Ted par přátel říkalo, že to už ani není nějak významně levnější než jiné formy ubytování.
Karja To mi ale prijde jako normalni, co popisujes. Vidim rozdil mezi ubytovanim pres nejaky ofiko portal a tim, ze nekde shodis bagl ze zad a vezmes prvni ubytovani na rane. Tam mam latku strasne nizko (jen zadne brebery). My driv hodne jezdili stopem a obcas to byl bizar. Nekdo si nas treba vzal domu nebo jsme se s batohem zeptali a tak z 85% se te ujal hned prvni clovek a vzal si nas domu. Pak hotely ze sovetske ery a to, ze sis vodu do vany prelevala kyblem k tomu urcenym. Nebo se nas ujali jednou azersti pastevci a dva dny jsme pobyvali u nich v jurte a spali ve svem stanu hlidanym jejich peti psi. Jinak mi tohle trochu chybi i u nas (ne ten kybl!), ale kdyz ti nekdo jde omylem pres pozemek (byt neoploceny), tady jsou lidi az neprijemni. Jinde te pozvou na obed
.
Jos Mně to taky přijde normální, já popisují, že na mě se booking těma bizarama (levné hnusné ubytovani trefil:-D)
Dnes mi poslal žádost o pratelstvi a zprávu kluk, co je profilovce s traktorem a na úvodní fotce má kombajn.
Karja Farmar hleda zenu?
Kokoska Bohužel, obávám se, že ty stroje nebudou jeho, to bych neřekla ani fň viď, to jsou miliony:-D Někdo Audi, někdo Zetor. Ale vypadá to na nějaký foto z veletrhu:-D

Sweet Potato
a ta košile!
Magráta Maskovací. ![]()
Sweet Potato strašný a ještě nic nevěděl.
Edit, snad mě omlouvá, že mám ailurofobii.
Dnes jsem zkoušela jachtaře a tři z deseti místo "boom" (ráhno) hlásili "boomer". Hele fakt vypadám tak staře nebo co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články