Sweet Potato to je super ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
andulka01 někdy mám pocit, že podle zdejší společnosti je boomer každý, komu už bylo 40.
Nene! ![]()

Kočičí komando vědomostmi moc neoplývá.
Zrovna jsem to chtěla poslat
...
Zítra budu číhat, jestli bude někdo do třetice.
Pokud znáte, tak se omlouvám, ale z tohohle žiju už třetí den:
marieu hlavně má pravdu.
Jsou dny "dírou ke zdi" a nic s tím člověk neudělá. Jen to ne vždy jde - jít domů.
Sweet Potato myslím, že mají být čtyři, něco v tom smyslu tam padlo. Ale asi ne hned.
Díváme se na Mimoně a mě vždycky rozesměje, když jim Scarlett Odkráglová ukáže portrét královny Alžběty a ptá se jich, jestli ví, kdo to je, a oni odpoví "La Cucaracha?"![]()
dzizisketa
Neviděla jsem to, má to myslíš nějakou pointu, skrytý vtip, nebo jen úplně plácnou?
La Cucaracha jako Evita Perónová? Nebo prostě šváb? Nebo jde jen o zvuk toho slova?
https://twitter.com/ajla12657696/status/1584580692330979328?s=46&t=vkeXmEaWLylOxuy4KEuOAw
To si pusťte!
toho jsem tlumočila taky někde nedávno v rámci cz předsednictví - dělala jsem to po něm a docela jsem se tím bavila :)
Nemáte někdo navíc samba? 
Dcera dnes našla ve sklepě mrtvého potkana, kterého si tam přitáhl kocour.
Strašlivá událost!
Manžel na týden odjel a doma má jen sestru. Tak posílala fotky.
Trénink - trénuje nabírání potkana s plysovou myší, kocourovou hračkou.. ![]()
Možná vám to směšné nepřijde, ale já se tu řezu už půl hodiny.. Ty fotky, jak trénuje nabírání tě hračky a pak žaluje...
A píše mi: mami, Táňa mi s tím nechce pomoct! Musíš ji to prikazat! ![]()
Je jím 38 a 37 let.. ![]()
Dadoo mně to teda taky pobavilo
Ale zároveň se v tom taky trochu vidím
Dadoo Hele, na jedné straně soucítím s dcerou, já jsem si na vytahování utopenýho netopýrka ze záchodu u našich musela dát panáka..ovšem situace, jak se dávno plnoleté dcérenky dovolávají máminy autority proti té druhé ![]()
Mne prekvapuje, ze ta strakata kodile prosla. Nedavno byl v AZkvizu kamarad a kdyz jsem se ho ptala, proc mel tak hnusny tricko, tak rozkaz pry znel jasne: jednobarevny bez znacky.
Dadoo Hahaha, taky bych se smala. Jednou k nám do skleníku skočila ropucha a máma dala sousedce, asi dvanáctilete holce peníze, když ji odnese:-D. Tak možná poslat dcery někoho najmout.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články