Sweet Potato Ten kalendar je naprosta pecka, ja ty bizary snad zacnu sbirat. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Ja jsem se dneska tak rozsekala u kadeřnice:-D Šla jsem na střih, nechala to na ní, jako to asi dobrý. A ona pak, že mi zaplete copanky. Já jsem už od začátku věděla, že je to fakt blbost, ale řekla to tak rozhodně a s radostí, že jsem ji to nechtěla kazit. Jako mně tam cukaly nejen koutky ale normálně snad celý tělo, pak jsem se venku úplně začala tlemit nahlas na celý kolo, v aute...jako já mám ze sebe tak dobrej pocit, že se dokážu pobavit takovou kravovinou. Já se tomu budu tlemit snad ještě zitra, chtěla jsem napsat do pulnoci, ale tím jsem si jistá, že do půlnoci mi to vydrží. Prostě ve třiatřiceti dojdeš s tímhle domu, jak teenager, co trochu ten styling na diskotéku neodhadnul, sambo se ani nesmál. Ta fotka je milosrdná, věřte že jsem jich nafotila 15:-D

Karja mě to přijde super. Nech si to chvíli.
continuity Věř tomu, že je to uplně blbý, já jsem neměla odvahu vylepit se sem tak realně zle, takže jsem se hodně dlouho fotila:-D
Karja co na to říkaly holky? Chtějí taky copánky?
Karja úplná Lucka Vondráčková v její nejlepší formě![]()
monis Tak to je přesný! Výborný:-D
Kokoska Jo, velkamala je chce, neteř u vytržení, malamala a ,,a proč mami,, (to se nějak shodli se sambem). Hlavně já ji říkám ,,to se bude moc líbit dětem,, a ona ,,vy máte děti?,,. Proste si to celý nějak spletla, když vypadám tak odpočate a free, viděla mě v baru na mléčném drinku asi:-D
Karja
To je boží, celá ta historka! Doufám, že sis aspoň někam vyrazila!
Garfie Neboj, dneska vyrážím! S dětma, jako jejich aupair z východu!
Karja
Já jsem kdysi šla na párty asi s dvaceti culíkama, na krátkých vlasech, takže to vypadalo, jak takové malé výbušniny. Učelala mi je dcera kamarádky, u které večírek začínal (já byla ještě bezdětná), táhla jsem to v nich až do rána, asi v pěti barech postupně....ale jako všechno pod rouškou tmy, to je pravda.
Karja Mně tyhle utažené copánky úplně bolí i jen na pohled. Když jsme jezdili s dětmi k moři, téměř všude to někdo dělal, hotely pak byly plné blondýneček, co najednou vypadaly poloplešaté a mezi copánky měly rudé spálené pěšinky. Holky po tom naštěstí nikdy netoužily. Ale mně se nelíbí ani odshora upletené, hodně utažené francouzské copy,
Sweet Potato my mivame u nás v Praze v parku etnofestival a bejva tam stánek, kde se pletou černošský copanky, maj tam přesně ty plakáty, co prej visej v Africe v každým kadeřnictví - no a pak to pletou z těch ridkejch detskejch evropskejch vlásků
ja už trenuju a není to ale tak snadný, utáhnout to vůbec neumim, asi se ty vlasy musí namočit?
Francouzský copy se mi líběj, často jsem to dělala zřítelnici (který velice slušel neb má krásnej tvar hlavy - po nás
), ale s tím ostatním souhlasím - ty copánky nejsou pro bělochy prostě, ta prosvítající růžová kůže fakt vypadá jako že dotyčná trpí nějakou ošklivou chorobou. Holt nemůžem mít všechno.
Potrefenáhusa ty francouzský se naučíš, nejhorší je, aby ti vyšly dva stejný. Nikdy jsme to nenamáčely, ségry je nosily i na taneční vystoupení a vydržely.
Sweet Potato mne to mama pletla u tety v Chorvatsku, abych mela bezudrzbovy vlasy, jinak to totiz za cely leto dopadlo vzdycky tak, ze mi odstrihavala dredy. No a bratranek mi vzdycky rikal, ze vypadam jako Predator![]()

Sweet Potato Tohle naštěstí neboli, i vlasů mám dost, ale ve výsledku to nic moc neměnilo.
711990 Predator!
To je přesné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články