Čo vás dnes rozosmialo?

11. srpna 2014 15:54
Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:27

Potrefenáhusa 

Taky si držím. Zatím to vypadá na blonďaté vlnité vlasy jako má brácha, tak to by mohlo celkem v nějakém kratším účesu držet.

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 22:30

dzizisketa housatka stejně stará sestřenice takový má, v létě jsem to pozorovala, měla sponky bez opravy celej den a vypadala porad stejně, zatím co já je co chvíli opravovala a odjizdely jsme se strasnym vrabcim hnízdem 

a dekuju, já ji smažu hned, mne samozrejme přijde nejkrásnější na světě :-) 

Online Karja
44642 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 23:04

Potrefenáhusa Já myslím, že bys to dala. Já mikádo taky dřív stríhala a jako jo, klidně na třikrát, prostě prvně ustříhnout, pak třeba nevydržela, tak jsem ji to druhý den doupravila do čista, třetí den si všimla zubu. Ale koupila jsem si ty efilačky, ale dá se to prostříhávat i na kolmo. Jako dáš to, ale nevím, jestli ti to za to stojí, když ty dlouhé vlásky jsou taky pěkné. Segra stříhala fakt ve spánku, culík, ten střihla a pak ho prostříhala, ráno upravila případnou chybu, vždycky mi to přišlo hezké na neteři, nikdy jsem si nevšimla, že by to bylo blbé. Ona jí i nehty stříhala ve spaní, to se nedalo no!:-D

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 26. listopadu 2022 23:10

Potrefenáhusa ale ona je krasna objektivne! (a s krasnym menom k tomu!) 

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 09:56
Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 09:59

Karja nehty striham taky ve spaní, ty už teda jdou, ale když se nemele, tak mi to furt přijde pohodlnější a bezpečnější

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 10:47
Reakce na Mrakoplas:

Potrefenáhusa ale ona je krasna objektivne! (a s krasnym menom k tomu!) 

​Svatá Kateřina strčí housle do komína a sundá kolovrat z půdy, tak šup do vánočního vlákna připravovat adventní věnce 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 10:58

Potrefenáhusa mna tento rok zachranila mama, vcera mi ho umotala . Deti ho uz len "dozdobia" :)

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 11:35

Mě pobavilo, jak jsou ty děti každé jiné. Dcera až do nedávna (tj. 4 a 3/4 roku) nesnesla na hlavě cokoliv dýl jak 5 minut, to už se radši nechala ostříhat, takže ofina a mikádo byla jasná volba

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 11:52

Ignis ji narostly ty vlasy brzo (už v brise), takže je skoro od půl roku zvykla na sponku a tu snese dobře 

do těch copanku taky ruzne hrabe a tahá, ale zlepšuje se to 

na ten logickej pochod radši ostříhat než cesat je ještě malá 

ja ji to teda občas zastrihuju, na několikrát

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 12:11

Potrefenáhusa no je fakt, že dcera sice vlasy jako mimino měla, ale ne zas tolik a ani ji nerostou moc rychle, takže potřeba to řešit vyvstala až tak v roce a půl a to už se nechala od tatínka ukecat, aby chvilku vydržela a nechala si ty vlasy ufiknout. 

Offline Manuka
654 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 16:29

Dvě hodiny štrykování s chytrými hodinkami na ruce a mám 10 000 kroků

Offline Luna
10864 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 18:45

Karja Ja ti snad najdu fotku z mladi, jak jsem mela plnou hlavu copanku. No desny to bylo! Za 2 mesice jsem to rozpletla, protoze i kdyz jsem to umyvala redenym samponem, tak to poradne nechtelo schnout a kdyz to zacalo smrdet jak hadra na nadobi, okamzite to slo dolu!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 27. listopadu 2022 22:33

Nastenka v zahradkarskej osade

Online Karja
44642 příspěvků moje polička 28. listopadu 2022 21:36

Dnes se stříhal sambo, argument, že dceri se to líbilo, moc neobstál, připomněla jsem mu, jak moc se jí líbily moje copánky. Ale objela jsem ho asi patnáct minut efilackama a trochu se to slilo....aspoň nějaký využití těch nůžek:-D

Offline Sweet Potato
40272 příspěvků moje polička 29. listopadu 2022 18:41

Offline Myrtila
5320 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 01:08

Potrefenáhusa Karja Me teda uplne fascinuji deti, co se jim daji ve spanku ostrihat nehty/vlasy/dat sprej do nosu (o tom se tu taky nekde psalo), mne se ty nehty povedly presne jednou, takze nekdy asi v mesici veku syna, a od te doby uz nikdy, spi tak lehce, ze staci se vedle nej hlasiteji nadechnout, a je vzhuru Dost vam zavidim

Offline Potrefenáhusa
38829 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 07:04

Myrtila no nesmi se moc otálet, u nás je na to ideální odpolední spánek a 10 minut po usnuti - pro mne těch 10 minut byl doslova life changing hack, kdy mi najednou zacala jít odkládat po uspani z náruče jako mimino (vycetla jsem to tehdy na nějakým spankovym profilu na insta, ze je spánek nejtvrdší, já predtim vzdycky čekala moc dlouho a už to neslo a tohle úplně zazracne fungovalo)

Ale odsavani nebo stříkani něčeho do nosu, to si taky představit neumim. 

Offline Pinot Noir
29861 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 07:37

Myrtila Potrefenáhusa tak u toho stříknutí je samozřejmě vzbudíš, ale sprej už je tam, kde má být

Offline Sweet Potato
40272 příspěvků moje polička 30. listopadu 2022 08:24