Taky si držím. Zatím to vypadá na blonďaté vlnité vlasy jako má brácha, tak to by mohlo celkem v nějakém kratším účesu držet.
Čo vás dnes rozosmialo?
dzizisketa housatka stejně stará sestřenice takový má, v létě jsem to pozorovala, měla sponky bez opravy celej den a vypadala porad stejně, zatím co já je co chvíli opravovala a odjizdely jsme se strasnym vrabcim hnízdem
a dekuju, já ji smažu hned, mne samozrejme přijde nejkrásnější na světě :-)
Potrefenáhusa Já myslím, že bys to dala. Já mikádo taky dřív stríhala a jako jo, klidně na třikrát, prostě prvně ustříhnout, pak třeba nevydržela, tak jsem ji to druhý den doupravila do čista, třetí den si všimla zubu. Ale koupila jsem si ty efilačky, ale dá se to prostříhávat i na kolmo. Jako dáš to, ale nevím, jestli ti to za to stojí, když ty dlouhé vlásky jsou taky pěkné. Segra stříhala fakt ve spánku, culík, ten střihla a pak ho prostříhala, ráno upravila případnou chybu, vždycky mi to přišlo hezké na neteři, nikdy jsem si nevšimla, že by to bylo blbé. Ona jí i nehty stříhala ve spaní, to se nedalo no!:-D
Potrefenáhusa ale ona je krasna objektivne! (a s krasnym menom k tomu!)
Karja nehty striham taky ve spaní, ty už teda jdou, ale když se nemele, tak mi to furt přijde pohodlnější a bezpečnější
Potrefenáhusa ale ona je krasna objektivne! (a s krasnym menom k tomu!)
Svatá Kateřina strčí housle do komína a sundá kolovrat z půdy, tak šup do vánočního vlákna připravovat adventní věnce
Potrefenáhusa mna tento rok zachranila mama, vcera mi ho umotala
. Deti ho uz len "dozdobia" :)
Ignis ji narostly ty vlasy brzo (už v brise), takže je skoro od půl roku zvykla na sponku a tu snese dobře
do těch copanku taky ruzne hrabe a tahá, ale zlepšuje se to
na ten logickej pochod radši ostříhat než cesat je ještě malá
ja ji to teda občas zastrihuju, na několikrát
Potrefenáhusa no je fakt, že dcera sice vlasy jako mimino měla, ale ne zas tolik a ani ji nerostou moc rychle, takže potřeba to řešit vyvstala až tak v roce a půl a to už se nechala od tatínka ukecat, aby chvilku vydržela a nechala si ty vlasy ufiknout.
Dvě hodiny štrykování s chytrými hodinkami na ruce a mám 10 000 kroků![]()
Karja Ja ti snad najdu fotku z mladi, jak jsem mela plnou hlavu copanku. No desny to bylo! Za 2 mesice jsem to rozpletla, protoze i kdyz jsem to umyvala redenym samponem, tak to poradne nechtelo schnout a kdyz to zacalo smrdet jak hadra na nadobi, okamzite to slo dolu!![]()
Nastenka v zahradkarskej osade ![]()

Dnes se stříhal sambo, argument, že dceri se to líbilo, moc neobstál, připomněla jsem mu, jak moc se jí líbily moje copánky. Ale objela jsem ho asi patnáct minut efilackama a trochu se to slilo....aspoň nějaký využití těch nůžek:-D

Potrefenáhusa Karja Me teda uplne fascinuji deti, co se jim daji ve spanku ostrihat nehty/vlasy/dat sprej do nosu (o tom se tu taky nekde psalo), mne se ty nehty povedly presne jednou, takze nekdy asi v mesici veku syna, a od te doby uz nikdy, spi tak lehce, ze staci se vedle nej hlasiteji nadechnout, a je vzhuru
Dost vam zavidim ![]()
Myrtila no nesmi se moc otálet, u nás je na to ideální odpolední spánek a 10 minut po usnuti - pro mne těch 10 minut byl doslova life changing hack, kdy mi najednou zacala jít odkládat po uspani z náruče jako mimino (vycetla jsem to tehdy na nějakým spankovym profilu na insta, ze je spánek nejtvrdší, já predtim vzdycky čekala moc dlouho a už to neslo a tohle úplně zazracne fungovalo)
Ale odsavani nebo stříkani něčeho do nosu, to si taky představit neumim.
Myrtila Potrefenáhusa tak u toho stříknutí je samozřejmě vzbudíš, ale sprej už je tam, kde má být ![]()
![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články