Vlm Já vím, že jsou ty lhůty důležité, sama dopisy ve správním řízení odesílám. A proto taky vím, co s těmi zásilkami pošta nacvičuje (moje oblíbená je doručenka bez datumky). Ale už toho díky digitalizaci ubývá, a to opravdu oceňuju.
Čo vás dnes rozosmialo?
Tak alespoň pravopis Einsteina trefila.

Sweet Potato jestlipak dali vědět panu velvyslancovi? ![]()
uklízecí myš...souhlasím s komentářem "Takovou myš nutně potřebuju! Nejlépe celé stádo!" ![]()
SunEclipse jo, taky by se stádečko takových myšek hodilo ![]()
Jako...po příchodu do práce mi kolegyně oznámí, že mám rozeply zip na sukni. Tak ok, kouknu se a zip vypadnul. Supr, skvělý, za 5 min mám jít zkoušet. Takže opravdu estetické řešení ![]()

Lama_z_Lana
Promiň. To naštve!
Lama_z_Lanahned je téma na small talk a uvolnění atmosféry při zkoušení ![]()
Udržitelná móda v pravém slova smyslu![]()
Ale každopádně invenční řešení - izolepa by mě asi nenapadla.
jerry no přišla jsem si jak v reklamě na mentos
Ale jak je ta sukně koženková, tak to naštěstí drží dobře, nic jinýho nebylo v tu chvíli po ruce. Teď jsem to ještě pořádně vytunila a když přes to dám svetr, ani to není vidět.. Jen doufám, že to půjde opravit/vyměnit, je moje nejoblíbenější ![]()
Jupí, podařilo se mi zip opravit ![]()
Lama_z_Lana Super, ale myslíš, že se mu dá věřit? Osobně mám s opraveným zipem špatnou zkušenost.
Kan no uvidím, dole jsem to odparala a ten jezdec jsem znova nasadila. Dělala jsem zatěžkávací zkoušku, různé za to tahala..doufám, že jo.
Tabea Ty jo small talk... Já jsem byla u zkoušek vždycky tak nervní, že bych netroufla nic říct, ani kdyby Lama_z_Lana měla tu izolepu nalepenou na čele.
Lama_z_Lana jestli ti vyjel jezdec, tak by to mělo být bezpečné, když si ho nasadila. Gratuluju k opravě ![]()
Minulý týden jsme slavili narozeniny vnuka. Je ve třetím ročníku na střední a říká, že 27.ledna jede na den otevřených dveřích na ČVUT , Protože je jediné dítě svých rodičů a musí mít nejvyšší vzdělání z důvodu příštích příjmů, aby se o ně mohl v budoucnu postarat. Jsem přesvědčená, že ta finanční starost nebude nutná.
Drzim vnukovi palce.
ČVUT je výborná škola.
Tak Betty To je hezký.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“